Digitaal aanwezigheidsbord bij Stichting NOB

Dé specialist in het optimaliseren van interne communicatie & interactieve digital signage

Het digitale aanwezigheidsbord in combinatie met narrowcasting

Stichting NOB (Stichting Nederlands Onderwijs In Het Buitenland) zocht naar een oplossing waarbij aanwezigheid van personeel binnen 1 klik inzichtelijk moest zijn. Standaard oplossingen zoals een analoog, geprinte aanwezigheidsbord bleek al snel te veel beperkingen te hebben.  Aan de start van de zoektocht naar een goed product is Stichting NOB in contact gekomen met Digital Pixel Marketing. Als gespecialiseerd bedrijf in narrowcasting oplossingen, is een digitaal aanwezigheidsbord een van de tools die wij aanbieden.

Op locatie is gekozen voor een Philips 43 inch touchscreen. Op dit beeldscherm draait doorgaans een presentatie met intern nieuws. Wanneer een medewerker het beeldscherm aanraakt, wordt het aanwezigheidsbord geactiveerd. Op dit digitale aanwezigheidsbord kan de aanwezigheid worden ingezien én kunnen personen zichzelf op af- of aanwezig zetten.

Deze tool is een combinatie van onze narrowcasting software en ons content platform.

Aanwezigheid software
Narrowcasting oplossing

Eenvoudig via je smartphone, laptop of touchscreen aan te passen

Het digitale aanwezigheidsbord van Digital Pixel Marketing is ontwikkeld om te combineren met narrowcasting. De template (presentatie) is interactief of kan als normale slide/template mee draaien op de beeldschermen.

De aanwezigheidsstatus kan op diverse manieren aangepast worden door de medewerkers, standaard bieden we aan:

  • Via een touchscreen op locatie;
  • Via een smartphone;
  • Via een computer.

Meer weten over ons digitaal aanwezigheidsbord?

Digital Pixel Marketing - Mascotte

Wat doen wij nog meer?
Digital Pixel Marketing is dé specialist op het gebied van narrowcasting. Zo leveren wij voor onze klanten

Narrowcasting software
Narrowcasting hardware
Content creatie
Montage en installatie

Naast narrowcasting voorzien wij diverse vergaderruimtes van professionele hardware. Denk bijvoorbeeld aan draadloos presenteren, reserveringssystemen en professionele beeldschermen. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

Digital Pixel Marketing is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge,  enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jouw klaar staan! 

Kennismaking?

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?

Gerelateerde projecten