Uitbreiding LED scherm

Dé specialist in beeldschermcommunicatie/Digital Signage en het optimaliseren van interne communicatie

Externe communicatie met een LED scherm

Het Newmancollege te Breda heeft het narrowcasting netwerk uitgebreid met een LED scherm. In samenwerking met Q-lite is het LED scherm geplaats. Deze outdoor LED oplossing zorgt voor externe communicatie naar voorbijgangers.

De Nieuwe Kadijk kent veel traffic en is daarom een uitgelezen kans om via een outdoor LED scherm te communiceren.

Onze narrowcasting oplossing is compatibel met verschillende resoluties en ratio’s. Hierdoor kan er vanuit één centraal narrowcasting systeem gewerkt worden en zowel beeldschermen als LED schermen te voorzien van content. Meer weten over LED outdoor? Neem dan contact met ons op.

Kennismaking?
LED scherm buiten
Digital Pixel Marketing - Mascotte

Wat doen wij nog meer?
Digital Pixel Marketing is dé specialist op het gebied van narrowcasting. Zo leveren wij voor onze klanten

Narrowcasting software
Narrowcasting hardware
Content creatie
Montage en installatie

Naast narrowcasting voorzien wij diverse vergaderruimtes van professionele hardware. Denk bijvoorbeeld aan draadloos presenteren, reserveringssystemen en professionele beeldschermen. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

Digital Pixel Marketing is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge,  enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jouw klaar staan! 

Kennismaking?

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?