Narrowcasting systeem Etty Hillesum Lyceum

Optimalisatie van de interne communicatie naar leerlingen en docenten

INFORMATIEVOORZIENING VOOR STUDENTEN EN DOCENTEN

Vijf scholen zijn er binnen het Etty Hillesum Lyceum. Ze zijn echt allemaal totaal anders. Elke school heeft een eigen gebouw met een eigen sfeer. Met eigen lesprogramma’s en activiteiten buiten de school. Met eigen docenten en medewerkers. Digital Pixel Marketing heeft voor deze 5 scholen de interne communicatie mogen optimaliseren.

5 LOCATIES, 1 CENTRAAL CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM

Het Etty Hillesum Lyceum maakt al langere tijd gebruik van narrowcasting om effectief te kunnen communiceren met studenten en docenten. Zo zijn er meerdere beeldschermen per locatie verdeeld over strategische locaties binnen de scholen. Digital Pixel Marketing heeft de huidige hardware mogen voorzien van nieuwe narrowcasting software.

De nieuwe software binnen het Etty Hillesum Lyceum biedt aanzienlijk meer mogelijkheden dan voorheen, zo kan iedere school zelf hun beeldschermen beheren vanuit een account en komt alles centraal binnen op de hoofdlocatie. Door de inzet van meerdere gebruikers binnen het systeem worden alle beeldschermen gevuld met up-to-date content door lokale personen.

Dit wil ik ook

BESTAANDE HARDWARE? GEEN PROBLEEM!

Het Etty Hillesum Lyceum, bestaande uit 5 scholen, had voor de overstap naar Digital Pixel Marketing narrowcasting hardware in bezit. Dankzij de flexibiliteit van het narrowcasting platform kan onze software op verschillende besturingssystemen draaien. Hierdoor kunnen wij 9 van de 10 keer bestaande hardware gebruiken indien gewenst. De overstap naar ons systeem was dan ook eenvoudig te realiseren door de bestaande hardware (Windows).

Onze narrowcasting software is operationeel op Windows, Android, WebOS en Chrome OS.

KOPPELING ROOSTERSYSTEEM

Ons narrowcasting systeem is gebruiksvriendelijk en biedt de mogelijkheid om snel content te maken of aan te passen. Maar waarom zou je content zelf toevoegen als dit geautomatiseerd kan worden? Denk bijvoorbeeld aan het roosterwijzigingen binnen jouw school.

Het roostersysteem van het Etty Hillesum Lyceum is gekoppeld aan ons narrowcasting platform, hierdoor kan er op iedere locatie de juiste content weergegeven worden. Naast de juiste content, is ook de juiste huisstijl per school doorgevoerd.

Meer informatie

Wat doen wij nog meer?
Digital Pixel Marketing is dé specialist op het gebied van narrowcasting. Zo leveren wij voor onze klanten

Narrowcasting software
Narrowcasting hardware
Content creatie
Montage en installatie

Naast narrowcasting voorzien wij diverse vergaderruimtes van professionele hardware. Denk bijvoorbeeld aan draadloos presenteren, reserveringssystemen en professionele beeldschermen. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Digital Pixel Marketing - Mascotte

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

Digital Pixel Marketing is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge,  enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jouw klaar staan! 

Kennismaking?

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?