Interne communicatie optimaliseren binnen het onderwijs

Dé specialist in beeldschermcommunicatie/Digital Signage en het optimaliseren van interne communicatie

Narrowcasting voor het onderwijs

Hoe het Reeshof College de communicatie optimaliseert naar leerlingen en medewerkers

Het Reeshof College is een school voor alle niveaus van het vmbo. De school is een samenwerkingsverband tussen Onderwijsgroep Tilburg en Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Tilburg.

DPM Signage heeft voor Het Reeshof College op diverse locatie narrowcasting mogen implementeren. Binnen Het Reeshof College zijn op strategische plekken professionele beeldscherm geïnstalleerd. Het doel van de oplossing: De interne communicatie naar medewerkers en studenten optimaliseren.

Als totaalleverancier van narrowcasting oplossingen is DPM Signage in staat op alle onderdelen Het Reeshof College te ontzorgen. Dit start bij een degelijke advies in het voortraject tot een goede nazorg en evaluatie. Zo zorgen wij samen met onze eindgebruikers voor een succesvolle narrowcasting oplossing.

Narrowcasting speciaal voor het onderwijs

Een implementatie van narrowcasting is niet voor kort termijn. Je wilt het liefste jarenlang met dezelfde partner en software werken. Het is dus van belang om vooraf goed na te denken welke wensen en eisen jij stelt aan een oplossing.

DPM Software is uiterst geschikt voor het onderwijs. Namelijk om de volgende redenen:

Diverse kant-en-klare koppelingen met rooster software voor het onderwijs
Onze oplossing vergt geen grafisch en/of technische kennis
Uitgebreide mogelijkheden om met meerdere gebruikers en gebruikersrollen te werken
Standaard koppelingen met diverse externe partijen
Naast templates in huisstijl keuze uit 450 kant-en-klare templates

Wil jij meer weten over onze narrowcasting oplossing? Wij adviseren je graag. Download ons gratis E-book met verdere tips over de aanschaf van narrowcasting. Klik hier.

Narrowcasting voor het onderwijs
Digital Pixel Marketing - Mascotte

Wat doen wij nog meer?
Digital Pixel Marketing is dé specialist op het gebied van narrowcasting. Zo leveren wij voor onze klanten

Narrowcasting software
Narrowcasting hardware
Content creatie
Montage en installatie

Naast narrowcasting voorzien wij diverse vergaderruimtes van professionele hardware. Denk bijvoorbeeld aan draadloos presenteren, reserveringssystemen en professionele beeldschermen. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

Digital Pixel Marketing is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge,  enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jouw klaar staan! 

Kennismaking?

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?