Interne communicatie verbeteren met de inzet van narrowcasting

Dé specialist in beeldschermcommunicatie/Digital Signage en het optimaliseren van interne communicatie

Communicatie scholen

Effectief communiceren met studenten, personeel en bezoekers

Het Noordik is een christelijke school, waar iedereen zich thuis kan voelen. De christelijke identiteit zie je op de eerste plaats terug in dagelijkse zaken, zoals de lessen godsdienst, onze dag- en weekopeningen en de vieringen met Kerst en Pasen. In onze omgangsregels staat beschreven hoe we respectvol met elkaar omgaan.

Het Noordik bestaat uit meerdere vestigingen en is heeft onlangs het interne communicatie systeem uitgebreid. Zo heeft DPM Signage de locatie in Vroomshoop mogen voorzien van meerdere narrowcasting schermen.

Het Noordik zet het narrowcasting systeem van DPM signage in met de volgende doelstellingen:

Verbeteren van de communicatie naar leerlingen
Verbeteren van de communicatie naar medewerkers
Traditionele printmedia reduceren

Een centraal narrowcasting systeem

Het Noordik bestaat uit 5 verschillende locaties. Er is gekozen voor het narrowcasting systeem van DPM Signage om centraal, vanuit het hoofdkantoor, en lokaal te kunnen communiceren.

Door de gebruiksvriendelijke interface van onze narrowcasting software, kan iedereen zonder technisch en/of grafische kennis informatie toevoegen op de beeldschermen.

Het voordeel van een centraal systeem is dat organisatie brede informatie makkelijk en snel verspreidt kan worden over diverse locaties. Daarnaast kunnen de locaties zelf informatie daaraan toevoegen.

Wil jij meer weten over onze narrowcasting oplossing? Wij adviseren je graag.

Beeldscherm communicatie voor het onderwijs
Digital Pixel Marketing - Mascotte

Wat doen wij nog meer?
Digital Pixel Marketing is dé specialist op het gebied van narrowcasting. Zo leveren wij voor onze klanten

Narrowcasting software
Narrowcasting hardware
Content creatie
Montage en installatie

Naast narrowcasting voorzien wij diverse vergaderruimtes van professionele hardware. Denk bijvoorbeeld aan draadloos presenteren, reserveringssystemen en professionele beeldschermen. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

Digital Pixel Marketing is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge,  enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jouw klaar staan! 

Kennismaking?

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?