Interne communicatie optimaliseren middels narrowcasting

Dé specialist in het optimaliseren van interne communicatie

Muziekschool Amsterdam zet narrowcasting in

De Muziekschool Amsterdam heeft als missie alle Amsterdamse kinderen en jongeren de mogelijkheid geven het plezier van (samen) muziek maken te ervaren én zichzelf daarmee te ontwikkelen. Met een zeer divers team van meer dan 160 medewerkers doen zij er alles aan om kwalitatief hoogstaande muzieklessen te waarborgen.

Digital Pixel Marketing heeft onlangs informatieschermen geïmplementeerd binnen alle locaties van de Muziekschool Amsterdam. De inzet van de beeldschermen in combinatie met narrowcasting software draagt bij aan de digitalisering binnen de Muziekschool Amsterdam.

Narrowcasting software
Narrowcasting OV tijden

Centraal en lokaal beeldschermen beheren

De Muziekschool Amsterdam is middels onze narrowcasting oplossing in staat om alle beeldschermen verdeeld over meerdere locaties centraal aan te sturen. Daarnaast zijn er lokale accounts beschikbaar gesteld waarop gebruikers enkel beeldschermen op eigen locatie kunnen aansturen.

Standaard voorzien wij onze eindgebruikers van 3 templates in eigen huisstijl. Na een korte instructie is iedere gebruiker in staat het systeem te voorzien van nieuwe content en beeldschermen te monitoren.

De juiste combinatie van software en hardware (Philips professionele displays) zorgt ervoor dat vrijwel alles geautomatiseerd kan worden. Denk aan het automatisch in- en uitschakelen van beeldschermen en in het inplannen van content.

Wil jij meer weten? Wij praten je graag bij over de mogelijkheden.

Narrowcasting voor scholen

Ben jij op zoek naar een effectief communicatiesysteem voor het onderwijs? Narrowcasting is effectief, doelgericht en tijdsgebonden. Digital Pixel Marketing is gespecialiseerd én totaalleverancier in het leveren van dergelijke beeldschermoplossingen met de focus op interne communicatie.

Door beeldschermen op strategische plekken binnen een organisatie te plaatsen, kan er op een eenvoudige én effectieve wijze gecommuniceerd worden met bezoekers, leerlingen en personeel! Daarnaast zijn alle schermen vanuit één cms online te benaderen.

Benieuwd wat wij voor jouw onderwijsinstelling kunnen betekenen? Klik hier.

Digital Pixel Marketing - Mascotte

Wat doen wij nog meer?
Digital Pixel Marketing is dé specialist op het gebied van narrowcasting. Zo leveren wij voor onze klanten

Narrowcasting software
Narrowcasting hardware
Content creatie
Montage en installatie

Naast narrowcasting voorzien wij diverse vergaderruimtes van professionele hardware. Denk bijvoorbeeld aan draadloos presenteren, reserveringssystemen en professionele beeldschermen. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

Digital Pixel Marketing is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge,  enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jouw klaar staan! 

Kennismaking?

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?

Gerelateerde projecten