Digital Signage bij Hack Harvest

Dé specialist in het optimaliseren van interne communicatie & interactieve digital signage

Narrowcasting in kantine

Narrowcasting in de kantine van Hack

Hack Harvest is gespecialiseerd in het oogsten van conserven. Met het betrouwbaar, up-to-date machinepark en (nog belangrijker) enthousiaste medewerkers is Hack Harvest ieder jaar te vinden op vele verschillende locaties, zowel nationaal als internationaal.

Loonbedrijf Hack is het agrarisch loonbedrijf voor de akkerbouw. Hier is het in 1933 allemaal mee begonnen. Na generaties is het bedrijf nog steeds in handen van de familie Hack. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een complete organisatie.

Om de interne communicatie naar medewerkers te optimaliseren, heeft Digital Pixel Marketing de kantine in Kruisland voorzien van narrowcasting. De manier om medewerkers op de hoogte te houden van nieuws, mededelingen, aankondigen en prachtige projecten.

Digital Pixel Marketing - Mascotte

Wat doen wij nog meer?
Digital Pixel Marketing is dé specialist op het gebied van narrowcasting. Zo leveren wij voor onze klanten

Narrowcasting software
Narrowcasting hardware
Content creatie
Montage en installatie

Naast narrowcasting voorzien wij diverse vergaderruimtes van professionele hardware. Denk bijvoorbeeld aan draadloos presenteren, reserveringssystemen en professionele beeldschermen. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

Digital Pixel Marketing is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge,  enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jouw klaar staan! 

Kennismaking?

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?

Gerelateerde projecten