Extra beleving creëren in een showroom met narrowcasting

Dé specialist in het digitaliseren van jouw showroom

Digital signage showroom

EFFECTIEF EN DOELGERICHT COMMUNICEREN, VANAF HET EERSTE MOMENT

Bezoekers vanaf het het begin inspireren en informeren, het 55 inch beeldscherm in de entree van Middelkoop Culemborg neemt bezoekers mee in de wereld van de nieuwste keukens, badkamers, vloeren en kasten.

Digital Pixel Marketing heeft op 6 strategische locaties binnen de showroom narrowcasting geplaatst. De vernieuwde showroom van Middelkoop Culemborg is hiermee klaar om bezoekers te inspireren, te informeren en extra beleving te creëren met digitale communicatie.

5 professionele Philips displays én 1 interactief touchscreen van DVX bieden bezoekers de nodige informatie tijdens een bezoek. Meer weten? Lees dan verder.

ONDERSTEUNENDE CONTENT VOOR PERSONEEL

Narrowcasting kan aan diverse onderdelen bijdragen binnen een showroom. Naast het inspireren van bezoekers, kan het ook personeel ondersteunen in hun advies. Zo heeft Middelkoop Culemborg gekozen voor een 32 inch interactief touchscreen in de showroom. Dit interactief beeldscherm biedt de mogelijkheid om specifieke video’s en informatie te presenteren. Foto’s en video’s zeggen zoveel meer dan woorden!

Dit interactief beeldscherm draait bij geen gebruik mee in de reguliere narrowcasting presentatie. Hierdoor worden bezoekers geïnspireerd en geïnformeerd. Wanneer het beeldscherm wordt aangeraakt door personeel en/of een bezoeker, komt er een keuzemenu tevoorschijn waarbij naar de gewenste content genavigeerd kan worden. Door het gebruiksvriendelijke narrowcasting systeem kan Middelkoop Culemborg zelf  de content aanpassen naar de nieuwste trends.

narrowcasting winkel

STRATEGISCHE LOCATIES BINNEN DE SHOWROOM

Alle narrowcasting displays zijn op strategische locaties binnen de showroom geplaatst en kennen een eigen functie. Door op een vroeg moment de juiste leverancier te betrekken bij jouw ideeën, zal de kans op het succes van jouw narrowcasting campagne aanzienlijker zijn. Denk bijvoorbeeld aan advies van de juiste hardware per locatie, de juiste opstelling per locatie én de juiste content per locatie.

In dit geval zijn er 6 beeldschermen gemonteerd met de volgende toepassingen:

Inspireren van bezoekers
Informeren van bezoekers
Wachttijden gevoelsmatig reduceren
Ondersteuning aan personeel
Informeren van personeel
Ik wil advies

Wat doen wij nog meer?
Digital Pixel Marketing is dé specialist op het gebied van narrowcasting. Zo leveren wij voor onze klanten

Narrowcasting software
Narrowcasting hardware
Content creatie
Montage en installatie

Naast narrowcasting voorzien wij diverse vergaderruimtes van professionele hardware. Denk bijvoorbeeld aan draadloos presenteren, reserveringssystemen en professionele beeldschermen. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Digital Pixel Marketing - Mascotte

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

Digital Pixel Marketing is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge,  enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jouw klaar staan! 

Kennismaking?

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?

Gerelateerde projecten