Corporate
communicatie
verbeteren?

Wij optimaliseren de communicatie
naar medewerkers en bezoekers

14 dagen gratis testen

Wat is corporate communicatie en hoe kun je het inzetten?

Corporate communicatie verwijst naar het proces van het beheren en coördineren van alle communicatieactiviteiten binnen een organisatie. Dit omvat zowel interne communicatie als externe communicatie. Het doel van corporate communicatie is om een consistente en positieve boodschap over te brengen over de organisatie, haar missie, waarden, producten en/of diensten.

Met narrowcasting dezelfde stijl en informatie uitdragen naar diverse locaties

Narrowcasting biedt bedrijven de mogelijkheid om consistentie te handhaven in stijl en informatie spreiding. Door het beheer van content in één account wat toegankelijk is voor meerdere subgebruikers kan een uniforme branding, berichtgeving en inhoud gedeeld worden. Hierdoor verspreiden de bedrijven een consistentie boodschap waardoor de herkenbaarheid en eenheid versterkt worden.

Corporate communicatie hal

Voordelen van narrowcasting

  • Bevorderen van een open communicatiecultuur binnen de organisatie, denk aan een positieve werkomgeving en motiveren van medewerkers.
  • Opbouwen en onderhouden van relaties met externe partijen en klanten
  • Aantrekken nieuwe klanten.
  • Communiceren van merkidentiteit naar interne en extern doelgroepen en het behouden van het positieve imago van het bedrijf.

Toepassingen van narrowcasting

  • Het verwelkomen van bezoekers.
  • Delen van mededelingen en voorschriften.
  • Deel succesverhalen en betrek medewerkers hierbij.
  • Optimaliseer bewegwijzering binnen het kantoorpand.
  • Presenteer KPI-dashboards.
  • Koppel je ERP, agenda of andere applicatie aan ons platform.
Corporate communicatie lancering project

Wat DPM Signage voor jou kan betekenen?

DPM Signage is totaalleverancier van narrowcasting. Zo verzorgen wij professionele hardware, met oog op energieverbruik, bieden wij een narrowcasting platform met diverse integraties, professionele content en helpen met de installatie en montage hiervan.

Onze aanpak draagt bij aan het optimaliseren van de communicatie naar medewerkers en bezoekers. Middels een complete inventarisatie en gerichte overleggen, brengen wij de wensen en behoeftes in kaart. Op basis van jullie wensen en behoeftes, zet ons team in samenwerking met jullie, het juiste product klaar en verzekeringen wij een duurzame, stabiele en passende narrowcasting oplossing.

Gratis E-book | optimaliseren van de externe communicatie

De externe communicatie van jouw organisatie verbeteren? Download dan ons gratis e-book.

Zo kan jouw presentatie eruit zien

Benieuwd hoe jouw narrowcasting beeldschermen in kantoren eruit kunnen zien? Onze templates zorgen ervoor dat content op jouw narrowcasting beeldscherm altijd professioneel ogen. Al onze huisstijl templates en generieke narrowcasting templates zijn altijd geanimeerd en zorgt voor de nodige attentiewaarde!

Benieuwd naar een aantal voorbeelden ?

Corporate bedrijven die gebruik maken van onze narrowcasting

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?