Raampresentatie middels narrowcasting bij Makelaar Idee

Dé specialist in beeldschermcommunicatie/Digital Signage en het optimaliseren van communicatie

Geautomatiseerd aanbod presenteren op beeldschermen

Makelaar Idee, een ambitieus makelaarskantoor in Groningen en Winschoten heeft gekozen voor de narrowcasting oplossing van DPM Signage.

Deze narrowcasting oplossing bestaat uit 3 beeldschermen welke gemonteerd zijn in de etalage van Makelaar Idee. Dit betreffen high brightness beeldschermen zodat ook met direct zonlicht duidelijk en leesbare content gepresenteerd kan worden.

Naast het publiceren van eigen informatie binnen de templates in huisstijl is er gebruik gemaakt van onze standaard koppeling met Realworks. Deze koppeling zorgt ervoor dat geautomatiseerd in het nieuwe aanbod wordt gepresenteerd op de beeldschermen. Uiteraard is ook deze koppeling in huisstijl opgeleverd met de gewenste filters.

Meer weten over deze narrowcasting oplossing? Wij adviseren je graag.

Digital Pixel Marketing - Mascotte

Wat doen wij nog meer?
DPM Signage is dé specialist op het gebied van narrowcasting. Zo leveren wij voor onze klanten

Narrowcasting software
Narrowcasting hardware
Content creatie
Montage en installatie

Naast narrowcasting voorzien wij diverse vergaderruimtes van professionele hardware. Denk bijvoorbeeld aan draadloos presenteren, reserveringssystemen en professionele beeldschermen. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

DPM Signage is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge,  enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jouw klaar staan! 

Kennismaking?

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?

Gerelateerde projecten