Wachtkamer-TV bij Pro Repairs

Dé specialist in het optimaliseren van interne communicatie & wachtkamer TV

Wachtende bezoekers informeren

Pro Repairs, hét repaircenter bij uitstek voor professionele reparaties van Apple apparatuur, Macbooks, iMacs, iPads, iPhones en andere apparaten heeft gekozen voor de narrowcasting oplossing van Digital Pixel Marketing.

Het narrowcasting systeem voorziet wachtende bezoekers van informatie, mededelingen, acties en aanbiedingen. Zeker in deze tijd wordt informatie naar bezoekers steeds belangrijker, bijvoorbeeld over het afstand bewaren van 1,5 meter en andere maatregelen.

Onze wachtkamer-TV biedt de mogelijkheid om het beeldscherm op afstand te voorzien van nieuwe slides, slides in te plannen en diverse actualiteiten te presenteren zoals het weerbericht, NU.nl en verkeersinformatie.

Narrowcasting voor winkels
Beeldschermcommunicatie voor winkels

Digital Signage software en hardware

Pro Repairs heeft gekozen voor een 43 inch Philips display in combinatie met onze narrowcasting software. Ons Content Management Systeem biedt de mogelijkheid om op een gebruiksvriendelijke wijze content te maken, aan te passen en te publiceren op beeldschermen.

De juiste combinatie van software en hardware (Philips professionele displays) zorgt ervoor dat vrijwel alles geautomatiseerd kan worden. Denk aan het automatisch in- en uitschakelen van beeldschermen en in het inplannen van content.

Wil jij meer weten? Wij praten je graag bij over de mogelijkheden.

Digital Pixel Marketing - Mascotte

Wat doen wij nog meer?
Digital Pixel Marketing is dé specialist op het gebied van narrowcasting. Zo leveren wij voor onze klanten

Narrowcasting software
Narrowcasting hardware
Content creatie
Montage en installatie

Naast narrowcasting voorzien wij diverse vergaderruimtes van professionele hardware. Denk bijvoorbeeld aan draadloos presenteren, reserveringssystemen en professionele beeldschermen. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

Digital Pixel Marketing is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge,  enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jouw klaar staan! 

Kennismaking?

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?

Gerelateerde projecten