Communiceren in een productiebedrijf

Dé specialist in het optimaliseren van interne communicatie

Interne communicatie in een productieomgeving

MHP heeft gekozen voor de narrowcasting oplossing van Digital Pixel Marketing. Met deze oplossing optimaliseren wij de communicatie naar medewerkers. Dit gebeurd op 3 plekken, namelijk: kantoor, kantine 1 en 2.

Deze narrowcasting schermen worden ingezet om beter te kunnen communiceren met de productiemedewerkers. Zo worden de beeldschermen ingezet om voorschriften, tips, productiecijfers en algemeen nieuws te communiceren.

Onze narrowcasting oplossing biedt de mogelijkheid om alle beeldschermen afzonderlijk van elkaar te voorzien van informatie, of alle beeldschermen in één keer.

Door de inzet van professionele beeldschermen kan er 24/7 gecommuniceerd worden zonder problemen.

Digital Pixel Marketing - Narrowcasting leverancier - mascotte
OV vertrektijden narrowcasting

Wat doen wij nog meer?
Digital Pixel Marketing is dé specialist op het gebied van narrowcasting. Zo leveren wij voor onze klanten

Narrowcasting software
Narrowcasting hardware
Content creatie
Montage en installatie

Naast narrowcasting voorzien wij diverse vergaderruimtes van professionele hardware. Denk bijvoorbeeld aan draadloos presenteren, reserveringssystemen en professionele beeldschermen. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Digital Pixel Marketing - Mascotte

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

Digital Pixel Marketing is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge,  enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jouw klaar staan! 

Kennismaking?

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?

Gerelateerde projecten