Narrowcasting voor VvE Gravenhof II in Den Haag

Dé specialist in het optimaliseren van interne communicatie

Narrowcasting VvE

Narrowcasting binnen een VvE

Onlangs hebben wij voor VvE Gravenhof II in Den Haag de communicatie naar bewoners geoptimaliseerd middels onze narrowcasting oplossing. Er is binnen de VvE al langer behoefte aan een makkelijke manier om efficiënt, doelgericht en effectief te communiceren naar bewoners. Na onderzoek gedaan te hebben kwam narrowcasting al snel naar voren.

Het beeldscherm is gemonteerd bij de liften, een wachtmoment waardoor bewoners het beeldscherm kunnen bekijken. Het 43 inch Philips beeldscherm blijft 24/7 aan en biedt de mogelijkheid om op alle momenten van de dag relevante informatie of mededelingen te vertonen. Narrowcasting binnen een VvE kent diverse voordelen, bijvoorbeeld:

Informatie publiceren op een online portaal (webbased software)
Informatie inplannen en publiceren voor een bepaalde periode
Informatie vertonen op specifieke momenten van de dag
Naast informatie ook nuttige templates publiceren zoals weersvoorspelling, treinvertrektijden, verkeersinformatie en andere actualiteiten

Wat doen wij nog meer?
Digital Pixel Marketing is dé specialist op het gebied van narrowcasting. Zo leveren wij voor onze klanten

Narrowcasting software
Narrowcasting hardware
Content creatie
Montage en installatie

Naast narrowcasting voorzien wij diverse vergaderruimtes van professionele hardware. Denk bijvoorbeeld aan draadloos presenteren, reserveringssystemen en professionele beeldschermen. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Digital Pixel Marketing - Mascotte

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

Digital Pixel Marketing is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge,  enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jouw klaar staan! 

Kennismaking?

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?

Gerelateerde projecten