Narrowcasting en aanwezigheidsbord bij FläktGroup

Dé specialist in beeldschermcommunicatie/Digital Signage en het optimaliseren van interne communicatie

Narrowcasting oplossing bij FläktGroup

FläktGroup is de nieuwe Europese marktleider voor energie-efficiënte oplossingen voor binnenklimaattechnologie. FläktGroup levert aan klanten producten voor een verbeterd luchtcomfort en welbehagen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaards.

FläktGroup heeft gekozen voor de narrowcasting oplossing van DPM Signage. De reden hiervoor: Én een gemakkelijk narrowcasting pakket én een digitaal aanwezigheidsbord in hetzelfde pakket.

Er is gekozen voor een 32 inch Pro DVX touchscreen in de entree waarop medewerkers eenvoudig zichzelf op aan- of afwezig kunnen zetten. Wanneer het touchscreen niet wordt gebruikt, bijvoorbeeld bij binnenkomst van relaties, wordt algemene informatie vertoond of bezoekers verwelkomt.

Op kantoor is gekozen voor een 49 inch Philips D-line display. Dit beeldscherm laat naast aanwezigheid van medewerkers, ook algemene mededelingen en informatie zien.

Narrowcasting in de gangen van Flaktgroup
Narrowcasting beeldscherm voor interne communicatie

Digitaal aanwezigheidsbord combineren met narrowcasting

DPM Signage biedt naast het traditionele signage, ook de mogelijkheid om interactieve beeldschermen in te zetten als Digitaal Aanwezigheidsbord. Dit is de vervanger van het traditionele ‘schuifjesbord’. Onze aanwezigheidsmodule biedt de mogelijkheid om diverse manieren de aanwezigheid aan te passen, namelijk:

  • Via een touchscreen
  • Via de Smartphone
  • Via een laptop/computer

Daarnaast is de module flexibel en kunnen eindgebruikers zelf bepalen welke statussen er zijn, bijvoorbeeld: tijdwerken, vakantie, ziek et cetera.

Meer informatie hierover? Wij adviseren je graag!

Digital Pixel Marketing - Mascotte

Wat doen wij nog meer?
Digital Pixel Marketing is dé specialist op het gebied van narrowcasting. Zo leveren wij voor onze klanten

Narrowcasting software
Narrowcasting hardware
Content creatie
Montage en installatie

Naast narrowcasting voorzien wij diverse vergaderruimtes van professionele hardware. Denk bijvoorbeeld aan draadloos presenteren, reserveringssystemen en professionele beeldschermen. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

Digital Pixel Marketing is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge,  enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jouw klaar staan! 

Kennismaking?

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?

Gerelateerde projecten