SQM Offices breidt narrowcasting verder uit

Dé specialist in beeldschermcommunicatie/Digital Signage en het optimaliseren van communicatie

Centraal meerdere beeldschermen aansturen

Bij SQM Offices kom je via de entree binnen op een centrale ontmoetingsplek. Van daar loop je richting de stijlvol ingerichte kantoren, de moderne vergaderruimtes voorzien van alle benodigde communicatie technologie en de lichte en open ruimtes om te ontspannen en even tot rust te komen. Op iedere locatie is ruimte voor sport en spel en de mogelijkheid voor een geheel verzorgde lunch of borrel.

SQM Offices maakte al eerder gebruik van onze diensten en heeft onze narrowcasting oplossing nu verder uitgerold over alle locaties, verspreidt door Nederland. Het voordeel? Alle beeldschermen centraal kunnen aansturen vanuit het hoofdkantoor. Dit gebeurt via ons gebruiksvriendelijke narrowcasting systeem DS Templates.

De beeldschermen worden ingezet om lokale informatie te verspreiden en bedrijfsbrede uitingen. Door het gemak om beeldschermen los van elkaar aan te kunnen sturen, als groep of als één geheel maakt het mogelijk enkel relevante informatie te verspreiden.

Meer weten over de mogelijkheden van onze narrowcasting oplossing? Wij helpen je graag verder.

Kennismaking?
Informatieborden
Digital Pixel Marketing - Mascotte

Wat doen wij nog meer?
DPM Signage is dé specialist op het gebied van narrowcasting. Zo leveren wij voor onze klanten

Narrowcasting software
Narrowcasting hardware
Content creatie
Montage en installatie

Naast narrowcasting voorzien wij diverse vergaderruimtes van professionele hardware. Denk bijvoorbeeld aan draadloos presenteren, reserveringssystemen en professionele beeldschermen. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

DPM Signage is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge, enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jouw klaar staan! 

Kennismaking?

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?

Gerelateerde projecten