Narrowcasting
voor kantoren

Optimaliseer de efficiëntie
binnen bedrijfskantoren

14 dagen gratis testen

De inzet van narrowcasting als communicatiestrategie

Binnen een kantoor of bedrijfspand narrowcasting inzetten als communicatiestrategie helpt bij het gericht overbrengen van informatie naar een bepaald publiek. Dit houdt in dat specifieke content wordt gedeeld naar schermen binnen het kantoor, zoals in gemeenschappelijke ruimtes, vergaderzalen, kantine of bij de receptie. Met deze content bereik je de medewerkers met bedrijfsnieuws, aankondigingen, vacatures, weer etc.

Communiceren met personeel en/of bezoekers?

Moeite met communiceren binnen jouw kantoor? Narrowcasting kan je hierbij helpen! We horen steeds vaker, het personeel leest de mailtjes niet en is moeilijk te bereiken. Wist je dat narrowcasting een hoge attentiewaarde kent en 75% van je bezoekers/personeel het beeldscherm opvalt en ernaar kijkt?

Middels narrowcasting optimaliseren wij voor diverse kantoren, van klein naar groot, de interne communicatie. Narrowcasting is daarnaast flexibel en kan aangepast worden naar de behoeften van de medewerker of kantoor om zo optimaal de interne communicatie te verbeteren.

Kantoorscherm

Voordelen van narrowcasting voor kantoren

 • Gerichte communicatie met narrowcasting doordat het afstembaar is op de behoefte van medewerkers en bezoekers.
 • Personeel is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het kantoor doordat de narrowcasting realtime-updates biedt.
 • Door informatieve en relevante informatie over het bedrijf te delen kan de bedrijfscultuur worden versterkt en de verbondenheid onder de medewerkers bevorderd.
 • Narrowcasting is uiterst efficiënt doordat het de noodzaak aan andere berichtgeving elimineert wat tijd en middelen bespaart.
 • Dynamische content is aantrekkelijk en trekt de aandacht van de medewerkers.
 • Naast gewone narrowcasting schermen zijn er ook touchscreen mogelijkheden die de interactie tussen bedrijf en personeel vergroot door bijv. enquêtes uit te voeren.

Toepassingen narrowcasting voor kantoren

 • Welkomstberichten of bewegwijzering tonen bij de receptie zodat personeel en bezoekers direct weten waar ze heen mogen binnen het kantoor.
 • Delen van bedrijfsnieuws, aankondigingen, evenementen om de interne communicatie te verbeteren richting medewerkers.
 • Het weergeven van veiligheidsinstructies of informatie over het gebouw zodat de mensen weten wat de noodprocedures zijn en waar dan de dichtstbijzijnde uitgang is of andere ruimte binnen het gebouw.
 • Naast aankondigingen of bedrijfsinformatie is het ook leuk om teamresultaten, prestaties van medewerkers of een quote van de dag te delen om de betrokkenheid en motivatie van het personeel te vergroten.
 • Wanneer je vanuit het bedrijf iets wil promoten zou dit ook kunnen met narrowcasting. Het is eenvoudig reclame te maken voor producten, diensten of speciale aanbiedingen voor zowel de interne als externe doelgroep.

Wat doet DPM Signage nog meer?

Software

Wij bieden onze eigen software die zorgt voor een gebruiksvriendelijke en professionele narrowcasting presentatie. De software is webbased, is visueel en geavanceerd ingesteld zodat geen technische of grafische kennis nodig is. De mogelijkheid is er om van 1 tot +100 beeldschermen aan te sturen en er is keuze uit 500+ generieke templates.

Hardware, montage en installatie

Naast dat we onze eigen software leveren, zorgen we voor het hele plaatje. Dit doen we door ook hardware aan te bieden met de mogelijkheid dat wij de installatie en montage op locatie uitvoeren. Wij maken gebruik van professionele en kwalitatief hoogwaardige beeldschermen van bekende partners.

Content

Met de 500+ generieke templates heb je de mogelijkheid om je eigen content te maken, maar ons team staat ook voor jou klaar om content te ontwerpen en ontwikkelen in jouw stijl. Zo wordt de boodschap naar een hoger niveau getild en goed overgebracht en gedeeld op de beeldschermen.

Gratis E-book | optimaliseren van de interne communicatie

De interne communicatie binnen jouw organisatie verbeteren? Download dan ons gratis e-book.

Wij automatiseren & koppelen bestaande informatiestromen

Microsoft

Veel vergaderingen en afspraken binnen het bedrijf? Dan is het eenvoudig om verbinding te maken met een Microsoftaccount om agenda’s van vergaderruimtes en mailboxen te integreren.

Google

Veel vergaderingen en afspraken binnen het bedrijf? Dan is het eenvoudig om verbinding te maken met een Google om agenda’s van vergaderruimtes en mailboxen te integreren.

SharePoint

Met onze SharePoint koppeling is het mogelijk om Intranet berichten automatisch te presenteren binnen onze narrowcasting oplossing. Verhoog de attentiewaarde en bezoekers van jouw SharePoint omgeving met deze koppeling.

Power BI

Medewerkers betrekken bij processen en dit vlekkeloos presenteren? Maak dan verbinding met Power BI en integreer gemaakte rapporten en dashboards, Door deze koppeling te maken is het niet nodig om telkens opnieuw in te loggen.

Social Media

Nieuwsberichten op social media delen op de narrowcasting schermen? Dat kan eenvoudig door een eigen social media RSS feed toe te voegen in de templates. De berichten worden dan automatisch opgehaald en getoond.

Bundeling

Koppel Bundeling eenvoudig met onze narrowcasting oplossing en vertoon automatisch berichten, activiteiten en bestanden uit Bundeling.

Aanwezigheidsmodule

Snel en gemakkelijk zien wie er aanwezig is in het gebouw. Maak dan gebruik van onze module. Deze tool presenteert aanwezigheid van jouw medewerkers. Om deze module optimaal te laten werken raden wij aan om gebruik te maken van een touchscreen.

Welkomstmodule

Hangt er een scherm bij de receptie of ingang van het gebouw en wil je bezoekers welkom heten? Onze tool biedt de mogelijkheid om welkomstberichten toe te voegen, deze worden dynamisch weergegeven aan de hand van de begintijd van de afspraak.

Calamiteitenmodule

Is het voor jou bedrijf interessant om de calamiteiten op het narrowcastingscherm weer te geven. Maak dan gebruik van de module waarin je een calamiteit registreert. De tool geeft inzichten over deze calamiteiten weer op de beeldschermen.

Poll module

Medewerkers en bezoekers naar hun mening vragen of meer informatie bieden? Dit kan door het gebruik van de poll module. Maak vragen en antwoorden, koppel dit in een template en toon het op de beeldschermen. Antwoorden kunnen gegeven worden via een touchscreen of QR-code.

SolarEdge

Liggen en zonnepanelen op het gebouw en wil je hiervan de opbrengsten op het narrowcastingscherm tonen? Maak dan een koppeling met SolarEdge. Deze tool biedt de mogelijkheid om een dashboard met grafieken, tabellen of cijfers weer te geven.

API koppelingen

Beschikt jouw onderwijsinstelling over systemen met een API en wil jij informatie uit andere systemen geautomatiseerd presenteren op informatieschermen? Wij koppelen bestaande systemen aan onze narrowcasting oplossing!

Zo kan jouw presentatie eruit zien

Benieuwd hoe jouw narrowcasting beeldschermen in kantoren eruit kunnen zien? Onze templates zorgen ervoor dat content op jouw narrowcasting beeldscherm altijd professioneel ogen. Al onze huisstijl templates en generieke narrowcasting templates zijn altijd geanimeerd en zorgt voor de nodige attentiewaarde!

Benieuwd naar een aantal voorbeelden ?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?