Interne communicatie verbeteren?

Wij optimaliseren de interne communicatie naar medewerkers en bezoekers

Intern communiceren met personeel en/of bezoekers?

Moeite met communiceren binnen jouw organisatie? Narrowcasting kan je hierbij helpen! We horen het steeds vaker, mailtjes worden niet gelezen en personeel is moeilijk te bereiken. Wist je dat narrowcasting een hoge attentiewaarde kent en 75% van je bezoekers/personeel het beeldscherm opvalt en ernaar kijkt? Middels narrowcasting optimaliseren wij voor diverse kantoren, van klein naar groot, de interne communicatie.

Enkele toepassingen

Verwelkom bezoekers
Optimaliseer de bewegwijzering binnen jouw kantoor
Presenteer KPI dashboards
Communiceer met personeel
Deel verjaardagen
Communiceer voorschriften
Koppel Yammer aan onze narrowcasting software
Deel succesverhalen en betrek iedere medewerker erbij
Koppel jouw ERP, agenda of andere applicatie aan ons platform
Web based software - narrowcasting - digital signage - software

Narrowcasting software

Als totaalleverancier ondersteunen we onze eindgebruikers vanaf het begin (advies) tot en met de realisatie en nazorg ervan. Een belangrijk onderdeel hiervan is goede narrowcasting software. Meestal wordt er gekozen voor meer beeldscherm locaties binnen een pand om optimaal te kunnen communiceren met medewerkers, bezoekers en afdelingen. Onze narrowcasting software biedt de mogelijk alle beeldschermen afzonderlijk van elkaar te voorzien van content, in groepen en alle beeldscherm in één keer. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij praten je graag bij.

Meer informatie

Maak gebruik van onze narrowcasting templates

Naast onze gebruiksvriendelijke online editor bieden wij standaard onze templates ter beschikking. Deze templates worden constant door ontwikkeld en breiden zich constant uit! Door het gebruik van deze templates is het systeem altijd up-to-date en voorzien van realtime informatie! Deze templates vernieuwen zichzelf waardoor jij, als gebruikers, niks hoeft te doen. Naast deze standaard templates bouwen wij regelmatig templates op maat. Denk aan koppelingen met ERP-systemen, POS-systemen, websites en nog veel meer!

Zo kan jouw presentatie eruit zien

Wij automatiseren bestaande informatiestromen

Binnen onze narrowcasting oplossing automatiseren we bestaande informatiestromen. Beschikt jouw organisatie over intranet? Waarom dit niet automatisch vertonen op de narrowcasting beeldschermen?

Standaard biedt onze narrowcasting oplossing koppelingen met o.a. SharePoint, Power BI, Facebook, Instagram, Speakap, Outlook en Solar Edge. Naast deze standaard koppelingen beschikken wij over tientallen andere integraties die we kunnen realiseren.

Digitaal aanwezigheidsbord

Het digitale aanwezigheidsbord van DPM Signage biedt de mogelijkheid om snel inzichtelijk te krijgen wie er aanwezig, tijdelijk afwezig of afwezig is. Binnen dit aanwezigheidsbord kunnen groepen aangemaakt worden en losse gasten vermeld worden. Aan de achterkant kan de aanwezigheid per personeelslid bekeken en geëxporteerd worden.

Naast deze template voor op ons narrowcasting systeem, kan de aanwezigheid ook op de smartphone bekeken worden.

Meer informatie

Technologie gecombineerd met veilig– en gezondheid

Beeldschermen gecombineerd met een desinfectiepunt voor medewerkers en bezoekers. Onze Multi Spenser is voor diverse toepassingen inzetbaar, denk aan:

Informatiescherm in de entree
Informatiescherm in de kantine
Toont beschikbaarheid van vergaderruimtes

Kortom, een narrowcasting beeldscherm met bijkomend voordeel: het aanbieden van extra desinfectiepunten voor medewerkers en bezoekers. Deze 32 inch beeldschermen met handdesinfectie pomp is uit voorraad leverbaar. Meer weten? Wij adviseren je graag.

Bekijk onze projecten

Online editor

Onze gebruiksvriendelijke online editor biedt de mogelijkheid om jouw beeldschermen vanaf elke computer eenvoudig bij te werken!

Eenvoudig beheer

1 of +100 schermen te onderhouden? Onze achterkant is overzichtelijk en makkelijk te benaderen.

Wereldwijd

Of jouw organisatie wereldwijd of lokaal actief is, onze software draait overal en kan centraal aangestuurd worden.

Functies

Onze software kent enorm veel features, denk aan het koppeling van jouw social media, website en/of databases.

Uitstraling

Onze professionele hardware draagt absoluut bij aan de uitstraling van jouw onderneming!

Ondersteuning

Wij bieden jouw 24/7 ondersteuning. Bij vragen, het creëren van content en service.

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

DPM Signage is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge,  enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jou klaar staan! 

Kennismaking?

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?