Narrowcasting bij Coop Schrauwen in Kruisland

Specialist in narrowcasting

Narrowcasting Coop Schrauwen

Narrowcasting supermarkt bij de brood afdeling

Effectief& Doelgericht communiceren met bezoekers!

Narrowcasting, beeldschermcommunicatie kent een hoge attentiewaarde waardoor het een uiterst geschikt middel is om effectief en doelgericht te communiceren met jouw klanten! Denk bijvoorbeeld aan aanbiedingen, acties, assortiment en mededelingen. Door de geavanceerde software kun je eenvoudig de content afstellen op het moment van de dag, week of ander tijdstip. Denk bijvoorbeeld aan een terugkerende dag aanbieding, aanbiedingen op versproducten aan het eind van de dag en weekaanbiedingen die automatisch op het beeldscherm vertoond worden op de juiste tijden!

Vanaf nu zal bij Coop Schrauwen iedere bezoeker op de hoogte zijn van recente aanbiedingen, assortiment en mededelingen!

Dit wil ik ook

Reduceer printmedia en communiceer met een dynamisch beeldscherm in jouw supermarkt

Een beeldscherm in jouw supermarkt draagt niet enkel bij aan de omzet of aan de informatievoorziening binnen jouw winkel, maar kan ook traditionele printmedia reduceren (het gebruik van papier). Een narrowcasting systeem biedt namelijk de mogelijkheid om op afstand posters, mededelingen of andere uitingen te verspreiden door jouw winkel.

Onze software is namelijk toegankelijk vanuit elke PC met een internetverbinding! Hierdoor kun je vanuit de zaak, een andere locatie of vanuit thuis al jouw beeldschermen beheren en voorzien van nieuwe content.

Meer informatie
Digital Signage supermarkt

Wat doen wij nog meer?
Digital Pixel Marketing is dé specialist op het gebied van narrowcasting. Zo leveren wij voor onze klanten

Narrowcasting software
Narrowcasting hardware
Content creatie
Montage en installatie

Naast narrowcasting voorzien wij diverse vergaderruimtes van professionele hardware. Denk bijvoorbeeld aan draadloos presenteren, reserveringssystemen en professionele beeldschermen. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Digital Pixel Marketing - Mascotte

Jouw aanspreek punt

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

Digital Pixel Marketing is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge,  enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jouw klaar staan! 

Kennismaking?

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?