Etalage TV bij Boudoir La Beauté

Dé specialist in beeldschermcommunicatie/Digital Signage en het optimaliseren van interne communicatie

24/7 effectief communiceren met voorbijgangers, Etalage TV

In de Boudoir La Beauté salon kan je het gevoel van Luxe, style en werk op hoge kwaliteit zelf ervaren. De studio is gevestigd in Hartje Rotterdam en is makkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Deze prachtige salon maakt sinds kort gebruik van Etalage TV. Deze narrowcasting oplossing zorgt ervoor dat traditionele printmedia verleden tijd is. Eenvoudig vanuit je computer het beeldscherm in de etalage voorzien van nieuwe content, zoals: aanbiedingen, informatie, acties, producten en openingstijden. Communiceren kan met deze oplossing 24/7.

Dit Philips display is voorzien van een hoge helderheid. Hierdoor blijft er bij direct zonlicht op de etalage en weerspiegeling van het glas, altijd goed beeld.

DPM Signage heeft zowel de hard- en software mogen voorzien. Door de inzet van het platform DS Templates kan makkelijk content gemaakt én gepubliceerd worden. Zo zijn er 3 templates in huisstijl ontwikkeld waarin makkelijk nieuwe foto’s, teksten en video’s toegevoegd kunnen worden. Door de inzet van deze templates kan met 3 klikken op de knop een professionele template gecreëerd worden, zonder enige technisch en/of grafische kennis!

Raampresentatie Digital Signage
Digital Pixel Marketing - Mascotte

Wat doen wij nog meer?
Digital Pixel Marketing is dé specialist op het gebied van narrowcasting. Zo leveren wij voor onze klanten

Narrowcasting software
Narrowcasting hardware
Content creatie
Montage en installatie

Naast narrowcasting voorzien wij diverse vergaderruimtes van professionele hardware. Denk bijvoorbeeld aan draadloos presenteren, reserveringssystemen en professionele beeldschermen. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

Digital Pixel Marketing is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge,  enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jouw klaar staan! 

Kennismaking?

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?