Integreer jouw WordPress website in ons narrowcasting systeem!

Specialist in beeldschermcommunicatie

Persoonlijk advies?

WordPress in combinatie met DPM Signage narrowcasting software

WordPress is een populair CMS (Content Management Systeem) wat door veel webdesigners/bouwers wordt gebruikt. De kans bestaat dus dat ook jouw website is gebouwd in WordPress.

Speciaal voor websites die zijn gebouwd in WordPress hebben we een koppeling ontwikkeld. Deze koppeling zorgt ervoor dat jouw website samenwerkt met het narrowcasting systeem. Voeg jij een nieuwsitem toe op jouw website? Dit wordt naast de website ook automatisch vertoond op jouw beeldschermen!

Door gebruik te maken van deze koppeling werk je in één CMS twee kanalen bij! Daarnaast stimuleert het je om meer berichten te plaatsen op je website. Dit draagt bij in je eigen vindbaarheid en je online informatie verschaffen naar bezoekers.

Wat is het voordeel?

Bespaar tijd door vanuit één CMS beide platformen te onderhouden
Stimulatie om jouw website te onderhouden
Bespaar tijd
Digital Pixel Marketing - Mascotte

Nee hoor! Dit zit in ons pakket, net zoals al onze standaard templates. Je kunt dus van onze standaard koppeling gebruik maken! Mocht je maatwerk willen in de vorm van een ander design en/of opbouw, zal hier een vergoeding voor worden gevraagd.

Er is geen plug-in benodigd. Door onze koppeling kunnen wij zonder veranderingen van jouw website alles aan elkaar knopen.

Als jouw website is gebouwd in een WordPress omgeving kunnen we zonder problemen de website koppelen aan ons narrowcasting systeem.  Het maakt dus niet uit in wat voor thema de website is ontwikkeld.

Mocht jouw website niet gebouwd zijn in WordPress, maar in een ander CMS. Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.