TV voor de zorg in jouw zorginstelling

Dé specialist in TV voor de zorg

Op zoek naar een effectief communicatie middel voor in jouw zorginstelling?

Laat ons adviseren! Onze TV voor in de zorg oplossing biedt tal van mogelijkheden om effectief en doelgericht te communiceren met bezoekers, bewoners en personeel.

TV voor in de zorg is een oplossing speciaal ontwikkeld voor zorginstellingen. Deze module bestaat uit een combinatie van de juiste beeldschermen, software, content en ondersteuning. Als totaalleverancier van narrowcasting oplossingen ontzorgen wij onze eindgebruikers van A tot Z.

Aankomende activiteiten onder de aandacht brengen
Lokaal en/of regionaal nieuws onder de aandacht brengen
Algemene informatie communiceren
Actualiteiten onder de aandacht brengen
Team voorstellen aan bezoekers, bewoners
Communiceren met personeel
En nog veel meer..
Digital Pixel Marketing - Mascotte

Neem afscheid van traditionele printmedia door de inzet van narrowcasting

Vervang tijdschriften, posters en andere printmedia door een beeldscherm! Een beeldscherm in een zorginstellingen is: dynamisch, actueel, informatief en draagt bij aan de uitstraling. Daarnaast kent narrowcasting een aanzienlijk hogere attentiewaarde dan printmedia. Jij wilt toch ook effectief kunnen communiceren met bezoekers, bewoners en personeel?

Kies jij ook voor:
Gebruiksvriendelijke software
Professionele oplossing
Betaalbare oplossing
Ik wil TV voor in de zorg

Effectief bezoekers informeren

Narrowcasting kent een hoge attentiewaarde waardoor je effectief kunt communiceren met bezoekers. Denk aan openingstijden, nieuws, mededelingen en nog veel meer!

Web based

Werk jouw beeldschermen op afstand bij. Je kunt beeldschermen eenvoudig en snel op afstand beheren.

1 of 100+ beeldscherm verdeeld over meerdere locaties? Geen probleem!

Standaard content

Wij bieden standaard content waardoor jouw beeldschermen altijd gevuld zullen zijn met up-to-date beelden.

Slimme narrowcasting voor in de zorg

Maak je gebruik van een intranet of andere interne applicatie en wil jij de schermen geheel geautomatiseerd voorzien van de juiste content? Wij zetten de juiste koppeling voor jou op! Door deze koppeling wordt alle informatie automatisch op de schermen vertoond. Ideaal toch?

Gebruikersrollen

Onze narrowcasting software biedt een uitgebreide mogelijkheid om diverse gebruikersrollen aan te maken.

Meer dan informatievoorziening

Wij koppelen onze software graag aan andere systemen, bijvoorbeeld aan het brandalarm. Calamiteiten? Alle beeldschermen laten de dichtstbijzijnde nooduitgang zien met instructies. Hierdoor draagt narrowcasting niet alleen bij aan de informatievoorziening, maar ook de veiligheid van leerlingen en docenten.

Templates in eigen huisstijl

Standaard in het pakket ontwikkelen wij templates in jullie eigen huisstijl. Hierdoor kan er altijd op een professionele en herkenbare manier gecommuniceerd worden op de beeldschermen.
Web based software - narrowcasting - digital signage - software

Maak gebruik van onze narrowcasting templates

Naast onze gebruiksvriendelijke online editor en templates in jouw huisstijl bieden wij standaard onze templates ter beschikking. Deze templates worden constant door ontwikkeld en breiden zich constant uit! Door het gebruik van deze templates is het systeem altijd up-to-date en voorzien van realtime informatie! Deze templates vernieuwen zichzelf waardoor jij, als gebruikers, niks hoeft te doen. Naast deze standaard templates bouwen wij regelmatig templates op maat. Denk aan koppelingen met jouw website, interne systemen en het ontruimingsalarm.

Digital Pixel Marketing - Narrowcasting leverancier - mascotte

Digital Pixel Marketing is een totaalleverancier als het gaat om narrowcasting oplossingen. Zo verzorgen wij voor onze klanten narrowcasting software, professionele hardware, content creatie, montage en installatie.

Naast onze narrowcasting oplossingen helpen wij je ook graag aan een website, online vraagstukken, video content en nog veel meer! Bekijk hier wat wij nog meer kunnen.

Is jouw wachtkamer toe aan narrowcasting? Wij helpen je er graag bij! Neem contact met ons op.

Ik wil dit

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?