Wat wij nog meer kunnen

Hoe jouw narrowcasting optimaliseren?

Ons specialisme is narrowcasting. Wij kunnen jouw dus van A tot Z helpen bij opzetten van een professioneel systeem. Zo verzorgen wij voor onze klanten software, hardware, content creatie, montage en installatie. Maar wat kunnen wij nog meer betekenen voor jouw organisatie?

Kiosk - Bataviastad - Digital Signage - Outdoor - Touchscreen - Digital Pixel Marketing

Koppelingen

Wil jij jouw website, roosterpakket, ERP, POS systeem koppelen aan jouw narrowcasting? Geen probleem! Wij helpen je er graag bij.

Huisstijl creatie

Heb jij nog niet een vaste huisstijl die je hanteert, maar zou je dit wel graag willen? Wij ontwerpen jouw huisstijl en voeren deze door op jouw beeldschermen! Zo kun jij herkenbaar communiceren op elk platform!

Bedrijfsvideo/shots

Professionele beelden op jouw narrowcasting vertonen of een bedrijfsvideo creëren? Dat kan!

Animatie

Wil jij jouw personeel/klanten instrueren via narrowcasting in een 2D of 3D animatie? Dit kunnen wij voor jouw realiseren!

Printmedia

Je zal het niet zeggen als specialist maar in sommige gevallen kan geprinte media erg handig zijn en narrowcasting versterken. Ben je hiernaar op zoek? Wij helpen je graag! Van ontwerp tot het printen.

Webdesign

Regelmatig bouwen wij websites voor relaties, ben jij op zoek naar een nieuwe website? Neem dan eens contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?