Wil jij onze narrowcasting software Resellen?

Dé specialist in narrowcasting

Online editor

Onze gebruiksvriendelijke online editor biedt de mogelijkheid de beeldschermen van jouw eindgebruikers op elke computer eenvoudig bij te werken en te beheren!

Eenvoudig beheer

1 of +100 schermen te onderhouden? Onze achterkant is overzichtelijk en makkelijk te benaderen.

Wereldwijd

Of jouw organisatie wereldwijd of lokaal actief is, onze software draait overal en kan centraal aangestuurd worden.

Functies

Onze software kent enorm veel features, denk aan koppeling van jouw social media, website en/of databases.

Uitstraling

Onze professionele hardware draagt absoluut bij aan de uitstraling van jouw onderneming!

Ondersteuning

Wij bieden jou 24/7 ondersteuning. Bij vragen, het creëren van content en service.

Hoe onze software werkt?

Reseller van DPM Signage worden?

Heb jij een ICT-bedrijf, reclamebureau of onlinemarketingbureau en ben jij op zoek naar narrowcasting voor jouw klanten? Wordt reseller van ons! Maak gebruik van onze kennis, producten, diensten en ondersteuning!

Maak gebruik van onze templates!
Geen technische kennis? Geen probleem!
24/7 ondersteuning voor jou als reseller
24/7 ondersteuning voor jouw eindgebruiker

Merkloze narrowcasting helpdesk

DPM Signage biedt iedere aangesloten reseller een helpdesk aan. Dit betekent dat jij als reseller geen omkijken hebt naar support. Dit pakken wij namelijk voor je op! Onze telefonisch helpdesk is niet gekoppeld aan een bedrijfsnaam en daarmee bereikbaar voor al jouw eindgebruikers die vragen hebben omtrent het systeem.
Digital Pixel Marketing - Narrowcasting leverancier - mascotte
Afbeelding van de mascotte van DPM Signage in het geel

Onze Werkwijze

Heb jij een reclame/sign-/ict-/designbureau en wil je jouw diensten uitbreiden met narrowcasting? Wij gaan graag een samenwerking met je aan! Met samenwerking bedoelen wij dan ook echt samenwerken. 

Wil jij meer weten? Neem dan contact met ons op.

DPM Signage is naast het gespecialiseerd zijn in narrowcasting oplossingen ook totaalleverancier. Dit betekent dat wij onze klanten voorzien van software, hardware, content creatie, montage en installatie.

Heb jij een nieuwe aanvraag maar weet je niet precies wat de beste oplossing in die situatie is? Wij adviseren je graag! Dit doen wij op afstand of op locatie.

Maak gebruik van onze narrowcasting templates

Naast onze gebruiksvriendelijke online editor bieden wij standaard onze templates ter beschikking. Deze templates worden constant doorontwikkeld en breiden zich constant uit! Door het gebruik van deze templates is het systeem altijd up-to-date en voorzien van realtime informatie! Deze templates vernieuwen zichzelf waardoor jij, als gebruiker, niets hoeft te doen. Naast deze standaard templates bouwen wij regelmatig templates op maat. Denk aan koppelingen met ERP-systemen, POS-systemen, websites en nog veel meer!

Digital Pixel Marketing - Mascotte

Jouw aanspreek punt

DPM Signage is dé specialist als het gaat om beeldschermcommunicatie. We zijn gevestigd in Breda, maar voorzien bedrijven in heel Nederland of buitenland met narrowcasting oplossingen. Onze gebruiksvriendelijke software in combinatie met professionele narrowcasting hardware zorgen ervoor dat jouw campagne perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Wil jij omzet verhogen, klanten informeren of wachttijden reduceren? Wij helpen je van A tot Z!

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

DPM Signage is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming uit omgeving Breda die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge, enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jouw klaar staan! 

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?