Inzet narrowcasting
bij overheidsinstellingen

Op de juiste manier en tijd
personeel en bezoekers inlichten

14 dagen gratis testen

Narrowcasting voor overheidsinstellingen

Narrowcasting/digital signage is een effectief communicatiemiddel naar bezoekers en personeel door middel van beeldschermen. Overheidsinstellingen waar behoefte is aan informatievoorziening, dynamisch bewegwijzering, wachtrij management en infotainment ontkomen er niet aan. De inzet van narrowcasting zorgt ervoor dat alle beeldschermen vanuit een web based Content Management Systeem aangestuurd kunnen worden.

Door het web based platform kan narrowcasting binnen de overheidinstellingen breder worden ingezet dan één locatie. Met behulp van de inzet van ons narrowcasting systeem kunnen meerdere locaties centraal worden aangestuurd.

Gemeenten
Provincies
Ministeries
Waterschappen
Overheid - Template - Gemeenten - Nummer-volg-systeem - Interne communicatie - Digital Pixel Marketing

Bezoekers informeren met relevante en belangrijke informatie is met de inzet van narrowcasting snel en eenvoudig voor elkaar. Met onze narrowcasting software kan je op een gebruiksvriendelijke wijze content creëren en publiceren naar de narrowcasting schermen bij overheidsinstellingen. Onze software kenmerkt zich als gebruiksvriendelijk én uitgebreid. De mogelijkheden op een rijtje:

Volgnummer systeem
Koppeling met calamiteiten alarm
Diverse koppelingen met nieuwsaanbieders
Weersvoorspellingen
Online editor waarin eenvoudig content gecreëerd kan worden
Werk met meerdere account en geef bevoegdheden aan diverse gebruikers

Narrowcasting/Digital Sigange is meer dan alleen een informatievoorziening, het kan namelijk ook bijdragen aan de veiligheid van bezoekers en personeel. Wist je dat wij ons platform kunnen koppelen aan een calamiteitenalarm (brandalarm)? Op het moment dat een dergelijke situatie zich voordoet, vertonen alle narrowcasting schermen instructies met de dichtstbijzijnde nooduitgang.

Overheid - Template - Gemeenten - Calamiteiten template - Interne communicatie - Digital Pixel Marketing

DPM Signage is gespecialiseerd én totaalleverancier in narrowcasting. Wij adviseren en realiseren voor onze eindgebruikers in hardware, software, content, montage en installatie.

Wij installeren voor onze eindgebruikers eenvoudig tot complexe oplossingen die bijdragen aan efficiënte, informatievoorziening en digitalisering van een organisatie. Alle oplossingen die wij neerzetten worden weggezet in de huisstijl van onze eindgebruiker. Waardoor er op een herkenbare wijze gecommuniceerd kan worden met personeel en bezoekers. Het gebruik van onze software zorgt ervoor dat medewerkers de beeldschermen eenvoudig kunnen voorzien van content en publiceren. Wil je meer weten over ons of wat wij voor jullie organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Mogelijkheden op een rijtje:

Informatie systeem
Volgnummer systeem
Touchscreen/kiosken
Koppelingen mogelijk met andere systemen (calamiteiten)
Maatwerk mogelijk
Templates in eigen huisstijl
Gebruiksvriendelijke WYSIWYG software
Gebruik van onze standaard templates
Platform benaderbaar op eigen URL en voorzien van logo’s*

*Minimale afname vereist

Gratis E-book | Optimaliseren van de interne communicatie

De interne communicatie binnen jouw organisatie verbeteren? Download dan ons gratis E-book.