Don Quichot

Don Quichot zet Narrowcasting in om te communiceren!

Don Quichot in Baarle-Hertog is een discotheek net over de grens in België en maakt sinds kort gebruik van narrowcasting software. Onze software wordt voor diverse doeleindes ingezet, denk aan: omzet verhogen, bezoekers informeren en entertainen. Door onze eenvoudige online editor kan er makkelijk op afstand ingelogd worden in het cms waardoor de snel en direct foto’s en video’s toegevoegd kunnen worden. Daarnaast biedt onze koppeling met Instagram, Twitter en Facebook de mogelijkheid om een ‘social wall‘ te creëren.

Don Quichot communiceert regelmatig acties en aanbiedingen op het scherm om impuls aankopen te stimuleren. Het scherm kent namelijk door de licht opbrengst in hoge attentiewaarde waardoor er effectief op gecommuniceerd kan worden. Hierdoor kun je assortiment en aanbiedingen makkelijk onder de aandacht brengen.

Ben jij benieuwd wat wij voor uw horecaonderneming en/of discotheek kunnen betekenen op het gebied van beeldscherm communicatie? Neem dan eens contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Toepassing

Horeca
Entertainment
Informeren
Omzet stimuleren

Meer informatie?

Nieuwsgierig wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen?