Optimaliseer de informatievoorziening middels narrowcasting

Dé specialist in het digitaliseren van jouw showroom

Bewegwijzering optimaliseren met narrowcasting

Sinds kort informeert het Oorlogsmuseum Overloon bezoekers door middel van narrowcasting! Om bezoekers vanaf het begin mee te nemen in het indrukwekkende verhaal heeft Digital Pixel Marketing narrowcasting gerealiseerd op 2 strategische locaties binnen het museum. De narrowcasting displays zijn voorzien van een op maat gemaakte animatie die bezoekers binnen 1 minuut op de hoogte brengt van alle onderdelen van het museum en deze uitlicht. Zo worden tentoonstellingen, objecten en looproutes uitgelicht van het museum.

Naast de geanimeerde plattegrond worden de beeldschermen ingezet om bezoekers op de hoogte te houden van aankomende evenementen, aankondigen en diverse informatie over het museum.

Benieuwd naar de animatie? Zie video.

Twee strategische locaties

Een dynamisch, bewegend display valt op. Maar het uiterste uit een narrowcasting oplossing halen vraagt meer, zoals de juiste locaties binnen het museum. Zo heeft het Oorlogmuseum Overloon gekozen voor twee locaties, namelijk bij de entree en in het midden van het museum.  Op deze manier kunnen bezoekers zich voor het bezoek oriënteren, looproutes tot zich nemen en informatie vergaren over het museum. Daarnaast wordt er halverwege opnieuw de beste looproute vertoond op het display waardoor bezoekers gericht het museum kunnen bewonderen en niks overslaan!

De animatie met looproutes is dan ook tweedelig en afgestemd op de locatie van het beeldscherm.

Wat doen wij nog meer?
Digital Pixel Marketing is dé specialist op het gebied van narrowcasting. Zo leveren wij voor onze klanten

Narrowcasting software
Narrowcasting hardware
Content creatie
Montage en installatie

Naast narrowcasting voorzien wij diverse vergaderruimtes van professionele hardware. Denk bijvoorbeeld aan draadloos presenteren, reserveringssystemen en professionele beeldschermen. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Digital Pixel Marketing - Mascotte

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

Digital Pixel Marketing is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge,  enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jouw klaar staan! 

Kennismaking?

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?