Interactief informeren, hoe Bezoek Hilvarenbeek dit doet door middel van narrowcasting

Specialist in narrowcasting

Hoe bezoekers écht meegenomen kunnen worden in een verhaal..

Bezoek Hilvarenbeek, het informatiepunt voor toeristen in Hilvarenbeek heeft gekozen voor een 75 inch touchscreen en een 65 inch informatie display. Deze oplossing draagt bij aan de informatievoorziening van het informatiepunt. Het touchscreen is gemonteerd bij de entree achter de balie, door het formaat en content is dit een échte blikvanger.

Het touchscreen kent 2 functies, namelijk het constant informeren van bezoekers over actualiteiten, nieuws en berichten. Daarnaast is het interactief, dit betekent dat het beeldscherm bediend kan worden middels het touchscreen. Hierdoor kunnen medewerkers het aanbod van Hilvarenbeek op een visuele manier presenteren aan bezoekers, fiets- en wandelroutes uitstippelen en de agendapunten vertonen.

Wanneer het beeldscherm geen interactiviteit heeft, zal na 2 minuten automatisch de narrowcasting presentatie weer starten! Daarnaast biedt onze narrowcasting software de mogelijkheid om een touchmenu te creëren en een presentatie interactief te maken door middel van interactieve knoppen. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Bezoek de website
Narrowcasting display in het kantoor van Bezoek in Hilvarenbeek

Wat doen wij nog meer?
Digital Pixel Marketing is dé specialist op het gebied van narrowcasting.

Narrowcasting software
Narrowcasting hardware
Content creatie
Montage en installatie

Naast narrowcasting voorzien wij diverse vergaderruimtes van professionele hardware. Denk bijvoorbeeld aan draadloos presenteren, reserveringssystemen en professionele beeldschermen. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Jouw aanspreek punt

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

Digital Pixel Marketing is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge,  enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jouw klaar staan! 

Kennismaking?

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?