Narrowcasting binnen het onderwijs

Dé specialist in Digital Signage

Informatieborden voor scholen

Interne communicatie binnen het onderwijs

Het Newmancollege is een scholengemeenschap voor gymnasium, technasium, atheneum, havo, en vmbo theoretische leerweg in Breda. Het Newman College heeft gekozen voor de narrowcasting oplossing van Digital Pixel Marketing. Binnen de locatie wordt met 7 narrowcasting schermen gecommuniceerd naar personeel, docenten en leerlingen.

De geleverde narrowcasting software zorgt ervoor dat op een gebruiksvriendelijke, veilige en snelle wijze informatie gecommuniceerd kan worden binnen de school. Hierbij wordt onderscheidt gemaakt tussen communicatie voor personeel en leerlingen. Door de flexibiliteit van onze narrowcasting software, kan er op beeldschermniveau, per groep of alles in één keer content gepubliceerd worden. Daarnaast biedt onze oplossing de mogelijkheid om diverse accounts te activeren die specifieke beeldschermen kunnen aansturen binnen een gebouw.

Meer weten over narrowcasting binnen het onderwijs? Klik dan hier.

Wat doen wij nog meer? Digital Pixel Marketing is dé specialist op het gebied van narrowcasting. Zo leveren wij voor onze klanten

Narrowcasting software
Narrowcasting hardware
Content creatie
Montage en installatie

Naast narrowcasting voorzien wij diverse vergaderruimtes van professionele hardware. Denk bijvoorbeeld aan draadloos presenteren, reserveringssystemen en professionele beeldschermen. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Digital Pixel Marketing - Mascotte

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

Digital Pixel Marketing is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge,  enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jouw klaar staan! 

Kennismaking?

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?