Narrowcasting binnen het onderwijs

Dé specialist in Digital Signage

Digital Signage onderwijs

Interne communicatie binnen het onderwijs

Het Munnikenheide College (onderdeel van OMO)is een vmbo-school met alle leerwegen. Zowel regulier als met leerwegondersteuning. Er zijn 1150 leerlingen verdeeld over twee locaties: Etten-Leur (750 leerlingen) en Rucphen (400 leerlingen).

Het Munnikenheide College communiceert op 7 verschillende strategische locaties met leerlingen en personeel middels narrowcasting. Middels onze narrowcasting software worden alle beeldschermen centraal op een gebruiksvriendelijke wijze voorzien van up-to-date content en beheert.

Onze software biedt de mogelijkheid om met meerdere gebruikers te werken, diverse gebruikersrollen aan te maken en content op diverse niveaus te publiceren. Denk hierbij aan specifieke beeldschermen, groepen of alle beeldschermen in één keer. Wil je meer weten over de mogelijkheden binnen het onderwijs? Klik dan hier

Wat doen wij nog meer? Digital Pixel Marketing is dé specialist op het gebied van narrowcasting. Zo leveren wij voor onze klanten

Narrowcasting software
Narrowcasting hardware
Content creatie
Montage en installatie

Naast narrowcasting voorzien wij diverse vergaderruimtes van professionele hardware. Denk bijvoorbeeld aan draadloos presenteren, reserveringssystemen en professionele beeldschermen. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Digital Pixel Marketing - Mascotte

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

Digital Pixel Marketing is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge,  enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jouw klaar staan! 

Kennismaking?

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?