Wachtkamer TV bij Tandartsenpraktijk Arnout & Hobbelink

Specialist in narrowcasting

Narrowcasting scherm voor tandartsenparktijk Arnout & Hobbelink

Een beeldscherm in de Wachtkamer

Tandartsenpraktijk Arnout & Hobbelink opent haar nieuwe praktijk op de Texelstraat 78 te Amstelveen. Deze prachtige tandartsenpraktijk hebben wij mogen voorzien van onze wachtkamer-TV module.

De inzet van narrowcasting in een tandartspraktijk kent meerdere voordelen, zo wordt het beeldscherm ingezet om effectief en doelgericht patiënten te informeren over behandelingen, nieuwtjes en actualiteiten. Naast het optimaliseren van de informatievoorziening naar patiënten,  wordt hierdoor ook de wachttijd gevoelsmatig gereduceerd.

Dit wil ik ook

Wachttijden gevoelsmatig reduceren?

Wachttijden zijn nooit leuk, helaas is het soms onvermijdelijk. Zo leveren wij voor onze klanten standaard content die ingezet kan worden om wachtende gasten te entertainen. Deze content varieert van realtime informatie zoals nieuwsberichten (regionaal, nationaal), weerberichten tot wachtverzachters. Wil jij meer weten over de inzet van wachtverzachters of andere relevante content in jouw wachtkamer? Wij adviseren graag.

Advies
Narrowcasting scherm voor tandartsenparktijk Arnout & Hobbelink

Wat doen wij nog meer?
Digital Pixel Marketing is dé specialist op het gebied van narrowcasting.

Narrowcasting software
Narrowcasting hardware
Content creatie
Montage en installatie

Naast narrowcasting voorzien wij diverse vergaderruimtes van professionele hardware. Denk bijvoorbeeld aan draadloos presenteren, reserveringssystemen en professionele beeldschermen. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Digital Pixel Marketing - Mascotte

Jouw aanspreek punt

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

Digital Pixel Marketing is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge,  enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jouw klaar staan! 

Kennismaking?

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?