Effectief en doelgericht communiceren in jouw supermarkt

Specialist in beeldschermcommunicatie

Digitaliseer jouw supermarkt met digital signage

Op zoek naar doelgericht en een effectief communicatie middel voor in jouw supermarkt? Digital Pixel Marketing adviseer en realiseert dergelijke narrowcasting oplossingen voor jouw supermarkt. Narrowcasting kan bijdragen aan diverse facetten in de organisatie, denk aan: informatie voorziening, omzet stimulans, entertainment en wachttijden verzachten. Naast het communiceren met bezoekers, kan narrowcasting ook erg effectief zijn bij het communiceren met personeel. Zo wordt narrowcasting regelmatig ingezet om voorschriften te communiceren, nieuwtjes te delen en om het personeel te entertainen tijdens pauzes.

Logo van Jumbo supermarkten
Het logo van Albert Heijn Nederland
Afbeelding van de mascotte van DPM Signage in het geel

Stimuleer omzet;Informeer klanten;Bewustmaking personeel;Wachttijden verzachten

Kassa TV

Communiceren bij de kassa’s met klanten? Narrowcasting biedt dé oplossing hiervoor. Beeldschermen bij jouw kassa’s zorgen niet alleen voor een mooie uitstraling, maar dragen ook bij aan:

Wachttijden gevoelsmatig verzachten
Impuls aankopen stimuleren
Bezoekers informeren

Meer informatie?

Wil je meer weten over kassa TV?

Winkel TV

Klanten tijdens het winkelen bewust maken van aanbiedingen, assortiment of herkomst van producten? Winkel TV van Digital Pixel Marketing biedt de oplossing! Alle displays apart van elkaar te benaderen waardoor je gericht acties kunt communiceren. Geen vaste plek? Dan hebben wij een mobiele oplossing voor jou. Winkel TV draagt bij aan:

Beleving supermarkt
Impuls aankopen stimuleren
Bezoekers informeren

Meer informatie?

Wil je meer weten over winkel TV?

Personeel TV

Naast het extern communiceren met bezoekers, kan narrowcasting ook goed ingezet worden om intern te communiceren. Een beeldscherm in de kantine kent een hoge attentiewaarde, aanzienlijk hoger dan traditionele printmedia. Denk aan het communiceren van voorschriften, verjaardagen en mededelingen. Een beeldscherm in de kantine draagt bij aan:

Bewust maken van het personeel
Personeel entertainen tijdens pauzes
Personeel informeren

Meer informatie?

Wil je meer weten over personeel TV?

Touchscreen

Zoek interactie met bezoekers! Met een touchscreen in jouw winkel presenteer je op een opvallende manier bijvoorbeeld je reclamefolder, informeer je klanten en presenteer je assortiment. Een touchscreen in jouw winkel draagt bij aan:

Beleving winkel
Informeren van klanten

Meer informatie?

Wil je meer weten over een touchscreen voor in jouw winkel?

Totaalleverancier

Hardware, software, training, content & montage. Wij leveren en ontzorgen je van A tot Z.

Easy to use

Door onze gebruiksvriendelijke online editor kun je eenvoudig teksten, afbeeldingen en video’s toevoegen door te slepen en te plaatsen!

Web based

Door onze web based narrowcasting software bestuur je eenvoudig al je schermen vanuit huis of op de zaak! Daarnaast zijn alle schermen apart van te benaderen.

Blauwe mascotte van DPM Signage

Online Software

Onze software biedt de mogelijkheid makkelijk en snel, professionele presentaties te maken! Geen technische en/of grafische kennis vereist, alles slepen en plaatsen. Daarnaast is onze online editor voorzien van alle nodige functionaliteiten, zoals: tekst, afbeeldingen, video’s, vormen, weerbericht, klok en nog veel meer! Onze narrowcasting software biedt de mogelijkheid om al jouw beeldschermen te beheren vanuit één gebruiksvriendelijk systeem. Of je nu 1, 2 of 20 beeldschermen hebt verdeeld over meerdere locaties, alles is eenvoudig te beheren vanaf elke laptop/pc met een internetverbinding.

Meer informatie over onze software

Bekijk ons portfolio

Jouw aanspreek punt

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

Digital Pixel Marketing is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge,  enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jou klaar staan! 

Kennismaking?