Microsoft Outlook agenda

Integratie
Microsoft Outlook agenda en vergaderruimtes

Een koppeling met Microsoft Outlook agenda om informatie via narrowcasting schermen te delen

14 dagen gratis testen

Microsoft Outlook agenda koppelen en hoe te gebruiken?

Bij DPM Signage begrijpen we het belang van efficiënt ruimtebeheer binnen organisaties. Met onze gespecialiseerde Outlook Agenda-integratie kun je moeiteloos de beschikbaarheid van vergaderruimtes weergeven op je narrowcasting systemen. Deze integratie zorgt ervoor dat informatie over vergaderruimtes, zoals beschikbaarheid, bezetting en starttijden van vergaderingen, direct en automatisch zichtbaar is op de schermen in je organisatie.

Wat is de Outlook agenda en vergaderruimtes koppeling?

Onze Outlook Agenda-koppeling stelt je in staat om de agenda’s van vergaderruimtes direct te koppelen aan ons narrowcasting systeem. Dit betekent dat je real-time updates kunt tonen over de status van vergaderruimtes—wanneer ze bezet zijn, wanneer ze vrijkomen, en wanneer de volgende vergadering begint.

Voordelen van een Microsoft Outlook integratie voor Narrowcasting

Optimaal Ruimtegebruik: Toon de huidige en toekomstige beschikbaarheid van vergaderruimtes op schermen door de hele organisatie, wat dubbele boekingen voorkomt en het gebruik van ruimtes maximaliseert.
Directe Updates: Zorg ervoor dat informatie over de bezetting van ruimtes altijd up-to-date is, wat helpt bij het efficiënt plannen en gebruiken van de beschikbare vergaderruimtes.
Gerichte Informatie: Implementeer schermen in de buurt van of in vergaderruimtes die specifieke agenda-informatie tonen, zodat gebruikers direct kunnen zien wanneer en hoe lang ruimtes beschikbaar zijn.
Visuele Aantrekkelijkheid: Gebruik onze visueel aantrekkelijke templates die niet alleen de functionaliteit van Outlook Agenda benutten, maar ook aansluiten bij jouw huisstijl, om een heldere en professionele weergave van informatie te garanderen.

Voordelen van een Microsoft Outlook agenda integratie voor Narrowcasting

Bij DPM Signage begrijpen we hoe essentieel het is dat jouw communicatie tools naadloos aansluiten bij jouw huisstijl en specifieke wensen. Daarom bieden we je op maat gemaakte huisstijl templates die perfect integreren met onze Outlook Agenda-koppeling. We richten deze templates in naar jouw wensen, waarbij je kunt kiezen welke informatie je wilt tonen of verbergen. Dit zorgt ervoor dat je altijd over een template beschikt met precies de juiste informatie die belangrijk is voor jouw organisatie.

Naast deze gepersonaliseerde opties, heb je toegang tot ons uitgebreide assortiment van meer dan 600 kant-en-klare templates. Deze collectie biedt een diversiteit aan ontwerpen die direct inzetbaar zijn, zodat je altijd iets vindt wat bij jouw huidige behoeften past.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?