Effectief communiceren met studenten & docenten

Specialist in beeldschermcommunicatie

Communiceer effectief met leerlingen en personeel

De meest gebruiksvriendelijke narrowcasting software voor in het onderwijs

Ben jij op zoek naar een effectief communicatiesysteem binnen een school? Narrowcasting is effectief, doelgericht en tijdsgebonden. Digital Pixel Marketing is gespecialiseerd en totaalleverancier in het leveren van dergelijke beeldschermoplossingen.

Door beeldschermen op strategische plekken binnen een organisatie te plaatsen, kan er op een eenvoudige én effectieve wijze gecommuniceerd worden met bezoekers, leerlingen en personeel! Daarnaast zijn alle schermen vanuit één cms online te benaderen.

Reduceer printmedia

Flexibel communiceren

Hoge attentiewaarde

Leerlingen

Communiceren met leerlingen kan erg lastig zijn.. Het is daarom belangrijk om de content zo relevant en interessant mogelijk te houden voor iedere doelgroep. Door narrowcasting in te zetten kun je eenvoudig bepaalde content op plekken en op bepaalde tijden inplannen. Op deze manier houd je de relevantie per leerling hoog om er naar te blijven kijken! Een greep uit de mogelijkheden voor jouw school zijn:

Informeer rooster wijzigingen
Informeer klas gebonden informatie
Communiceer mededelingen
Bewegwijzering
Regionaal en lokaal nieuws delen
Actueel en weerverwachting tonen
Actuele verkeersinformatie (files, bus- en treinvertrektijden)

Personeel

Content voor docenten zal ongetwijfeld anders zijn dan voor leerlingen. Onze software biedt daarom de mogelijkheden alle schermen apart van elkaar aan te kunnen sturen vanuit één cms. Een greep uit de mogelijkheden:

Absentie lijst communiceren
Informeer rooster wijzigingen
Communiceer mededelingen
Regionaal en lokaal nieuws delen
Actueel en weerverwachting tonen
Actuele verkeersinformatie (files, bus- en trein tijden)

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

Digital Pixel Marketing is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge,  enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jou klaar staan! 

Kennismaking?

Wij koppelen jouw rooster pakket met ons systeem

Maak je gebruik van een roosterpakket en wil jij de schermen geheel geautomatiseerd voorzien van de juiste content? Wij zetten de juiste koppeling voor jou op! Door deze koppeling zullen alle roosterwijzigingen automatisch op de schermen vertoond worden, ideaal toch?

Altijd Up-to-date Content

Gebruik van onze software? Dan heb jij automatisch toegang tot onze bibliotheek met standaard templates. Deze templates worden 24/7 door ontwikkeld en aangevuld. Een greep uit onze standaard templates:

Treinvertrektijden op dichtstbijzijnde station
File- en verkeersinformatie
Live lokaal/regionaal nieuws
Buienradar & weerberichten
Koppeling eigen intranet

Meer informatie over ons narrowcasting systeem?

Graag komen wij bij jou langs voor een vrijblijvende kennismaking en uitleg over ons systeem!