Narrowcasting is de toekomst: 4 redenen waarom

4 redenen waarom narrowcasting de toekomst is

U verbruikt minder afval

Het alsmaar gebruiken van papier bij uw marketingacties is slecht voor het milieu. Helemaal als uw marketingcampagne bijna elke week of maand veranderd. Het gebruikte papier is dan erg veel. Met narrowcasting gebruikt u geen papier en bovendien creëert u een unieke klantbeleving. Dit is dus een win-win situatie.

Blijf voor op uw concurrenten en aan de top van de techniek

De ontwikkelingen in de techniek gaan erg snel. Het is makkelijk om achter de blijven. Doormiddel van narrowcasting in uw winkel blijft u up-to-date met de ontwikkelingen en heeft u een stap voor op uw concurrentie.

De eenvoud van updaten met narrowcasting

Het vervangen van promotiematerialen in een winkel kan veel tijd in beslag nemen. Het veranderen van een winkelposter of een uithangboard kost nou eenmaal veel tijd. Denk hierbij aan het gebruik van een ladder, veel lastige haken en grote stukken aan reclame. Seizoenen en acties veranderen snel, waardoor je dus veel tijd kwijt bent met het veranderen van je acties. Met de installatie van een narrowcasting systeem bespaart u veel tijd. Het is eenvoudig om uw template aan te passen aan het seizoen of de actualiteit. U hangt een display op een perfecte locatie in uw bedrijf, zodat de klant bij binnenkomst uw boodschap direct leest.

U creëert pakkende advertenties d.m.v. narrowcasting

Het is van belang dat uw berichten goed aankomen bij de lezer. Relevante slides zijn dus van belang. Met narrowcasting kunt u heldere, originele en actuele slides creëren. Narrowcasting geeft 400% meer exposure dan papieren displays. U kunt natuurlijk altijd papierenreclame gebruiken, maar narrowcasting geeft veel meer interactie met de lezer. Combinaties van tekst, afbeeldingen en video’s zet de lezer tot actie.

Benieuwd wat narrowcasting voor uw onderneming kan opleveren? Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Klik hier.

Leave A Comment