Narrowcasting community

Werk samen met lokale ondernemers

Je wilt het maximale uit je narrowcasting campagne halen, echter ben je beperkt tot de beeldscherm(en) in jouw eigen onderneming/organisatie. Onze narrowcasting community biedt hier de ideale oplossing voor, namelijk: Narrowcasting community.

Hoe werkt een narrowcasting community?

Bij een narrowcasting community staat één thema centraal, namelijk samenwerken. Bij een community zijn er een X aantal ondernemers die gebruik maken van narrowcasting. Door bij elkaar te adverteren (tijd voor tijd) kun je makkelijk je bereik vergroten en elkaar helpen. Bijvoorbeeld:

Er zijn 10 ondernemers in dorp/winkelstraat die gebruik maken van narrowcasting. Zij hebben besloten een narrowcasting community te gaan starten, ze merken namelijk dan consumenten elders producten halen die ze ook hier kunnen kopen! Nu de community met 10 ondernemer is opgezet, kan het samenwerken gaan beginnen. De bakker adverteert nu via het beeldscherm bij de slager, en de slager adverteert nu bij de bakker. Ze helpen elkaar dus door bij elkaar een advertentie te tonen. Een consument die binnenkomt lopen ervaart op dat moment het volgende:

De consument komt bij de slager voor biefstuk. Hij ziet tijdens het wachten op het beeldscherm dat de hertenbiefstuk vandaag afgeprijsd is. Dat is interessant! De consument besteld zijn hertenbiefstuk en ziet tijdens het afrekenen een advertentie van de bakkerij voorbij komen. Dit stond niet op zijn/haar planning maar heeft besloten daar een brood mee te nemen. De consument is nu met 2 producten naar huis gegaan terwijl er maar 1 op de planning stond. Dit is de intentie van een narrowcasting community, de consument naar huis sturen met een volle boodschappentas geconsumeerd bij lokale ondernemers.

Je eigen community oprichten

Kun jij niet wachten om je eigen narrowcasting community met mede ondernemers op te richten? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren je hier graag over.

Communiceer met eigen bezoekers

Vergroot je bereik

Help elkaar

Behoudt de consument binnen je community

Meer informatie over onze narrowcasting community?