Multi Spenser

Adverteren binnen ons advertentie netwerk?

Ontdek onze Multi Spenser

Narrowcasting kan bijdragen aan het optimaliseren van de in- en externe communicatie binnen bedrijven. Dit komt door de hoge attentiewaarde van bewegend beeld. Maar ook het gemak om relevante informatie te vertonen op het juiste moment van de dag en op de juiste plek. Ons nieuwe product, de Mutli Spenser gaat een stapje verder!

Dit display, met een ingebouwde handdesinfectie dispenser is meer dan enkel narrowcasting. Het draagt naast de informatievoorziening ook bij aan de hygiëne binnen jouw sportschool, kantoor, winkel, openbare ruimte en andere locatie.

Wanneer iemand de dispenser gebruikt, wordt er specifieke content vertoond. 100% attentiewaarde!
Automatisch bericht wanneer de dispenser bijna leeg is
Gebruiksvriendelijke narrowcasting software

Multi Spenser voor tandartspraktijken

Onze Multi Spenser is uiterst geschikt in tandartspraktijken. Door de flexibele montage mogelijkheden kan de Multi Spenser eenvoudig bij de ingang of in de wachtkamer geplaatst worden. De Multi Spenser biedt patiënten en personeel de mogelijkheid handen snel te desinfecteren.

Door de combinatie van een beeldscherm met een handdesinfectie dispenser, kunnen patiënten extra getriggerd worden handen te desinfecteren. De combinatie met onze digital singage software, zorgt er voor dat bezoekers na het desinfecteren bedankt worden.

Multi Spenser in de gezondheidszorg

De mogelijkheid om handen te desinfecteren is in steeds meer omgevingen belangrijk. De vraag naar desinfectiepunten neemt toe, zeker in de gezondheidszorg. Ziekenhuizen, dokterspraktijken waarbij hygiëne een enorm belangrijke rol speelt. De Multi Spenser biedt extra desinfectiepunten en triggerd personeel, bezoekers en patiënten hun handen te desinfecteren.

Benieuwd naar de mogelijkheden met dit product? Wij praten je graag bij. Onze Multi Spenser wordt onder andere ingezet binnen:

Horeca
Vliegvelden
Ziekenhuizen
Tandartspraktijken
Dokterspraktijken
Ik wil meer informatie

Meer informatie over onze Multi Spenser?

6 uur lang bescherming

Onze Multi Spenser wordt standaard geleverd met 5 liter desinfectie op waterbasis. Eigenschappen:

Volledige desinfectie met effectieve dood van alle bacteriën
Milieuvriendelijk
Verbeterde reinigingseffectiviteit
Alcohol vrij
Geen irriterende formule
Geschikt voor alle leeftijden
Geschikt voor alle religieuze opvattingen
Blijft bacteriën op je handen doden, 6 uur lang

Meer informatie over onze Multi Spenser? Wij adviseren je graag over de inzet hiervan en sturen graag meer informatie op over onze oplossing. De bijgeleverde desinfectie vloeistof is getest en bewezen effectief.

Web based software - narrowcasting - digital signage - software

Narrowcasting software

Onze dispenser wordt standaard geleverd met gebruiksvriendelijke narrowcasting software. Deze software biedt de mogelijkheid om jouw dispenser op afstand gemakkelijk te voorzien van de juiste informatie. Dit systeem kan gecombineerd worden met andere narrowcasting beeldschermen.

Starten met onze narrowcasting oplossing? Standaard zit het volgende inbegrepen:

3 templates in jouw eigen huisstijl
Toegang tot onze bibliotheek met standaard templates
Support en ondersteuning

Digital Pixel Marketing is gespecialiseerd én totaalleverancier in narrowcasting. Wij adviseren en realiseren voor onze eindgebruikers in hardware, software, content, montage en installatie.

Wij installeren voor onze eindgebruikers eenvoudig tot complexe oplossingen die bijdragen aan efficiënte, informatievoorziening en digitalisering van een organisatie. Alle oplossingen die wij neerzetten worden weggezet in de huisstijl van onze eindgebruiker waardoor er op een herkenbare wijze gecommuniceerd kan worden met personeel en bezoekers. Het gebruik van onze software zorgt ervoor dat medewerkers op een prettige wijze de beeldschermen kunnen voorzien van content en publiceren. Wil je meer weten over ons of wat wij voor jullie organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Mogelijkheden op een rijtje:

Informatie systeem
Volgnummer systeem
Touchscreen/kiosken
Koppelingen mogelijk met andere systemen (calamiteiten)
Maatwerk mogelijk
Templates in eigen huisstijl
Gebruiksvriendelijke WYSIWYG software
Gebruik van onze standaard templates
Platform benaderbaar op eigen URL en voorzien van logo’s*

*Minimale afname vereist