Geautomatiseerd deur-beleid

Ben jij klaar voor de 1,5 meter samenleving? Wij automatiseren jouw deur-beleid!

Narrowcasting software

Wij automatiseren jouw deur-beleid

Hoe ga je het aantal bezoekers in jouw winkel, restaurant, café, showroom en andere plek managen? En hoe ga je ervoor zorgen dat er niet teveel mensen aanwezig zijn in jouw zaak? Belangrijke zaken om de gezondheid van jouw bezoekers en personeel te kunnen waarborgen. Wij automatiseren met onze oplossing jouw deur-beleid.

Philips heeft een oplossing bedacht waar je het aantal bezoekers in- en uit kan bijhouden. Door middel van een beeldscherm wordt er aangegeven of de binnenlopende bezoeker moet wachten óf mag doorlopen.

Is het maximum aantal toegestane personen 30? Dan vraag je de 31e bezoeker vriendelijke om te wachten bij de ingang. Wanneer iemand jouw zaak verlaat, geeft het beeldscherm automatisch aan dat hij of zij mag doorlopen.

Naast het aantal bezoekers in jouw onderneming, kan deze tool gecombineerd worden met het informeren van bezoekers en personeel. Wanneer bezoekers wachten om naar binnen te mogen, biedt het beeldscherm naast informatie over toegang ook advertenties en/of andere relevante content.

Onze narrowcasting oplossing biedt de mogelijkheid om de content op het toegangsbeeldscherm te combineren met de instore narrowcasting beeldschermen. Benieuwd naar onze software?

Narrowcasting software
Narrowcasting

Bekijk onze digital signage projecten

Digital Pixel Marketing is gespecialiseerd én totaalleverancier in narrowcasting. Wij adviseren en realiseren voor onze eindgebruikers in hardware, software, content, montage en installatie.

Wij installeren voor onze eindgebruikers eenvoudig tot complexe oplossingen die bijdragen aan efficiënte, informatievoorziening en digitalisering van een organisatie. Alle oplossingen die wij neerzetten zette we weg in de huisstijl van onze eindgebruiker waardoor je op een herkenbare wijze kan communiceren met personeel en bezoekers. Het gebruik van onze software zorgt ervoor dat medewerkers op een prettige wijze de beeldschermen kunnen voorzien van content en publiceren. Wil je meer weten over ons of wat wij voor jullie organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Mogelijkheden op een rijtje:

Informatie systeem
Volgnummer systeem
Touchscreen/kiosken
Koppelingen mogelijk met andere systemen (calamiteiten)
Maatwerk mogelijk
Templates in eigen huisstijl
Gebruiksvriendelijke WYSIWYG software
Gebruik van onze standaard templates
Platform benaderbaar op eigen URL en voorzien van logo’s*

*Minimale afname vereist

Contact