Narrowcasting bij Animal Health Shop

Dé specialist in beeldschermcommunicatie/Digital Signage

Narrowcasting retail

Instore communicatie middels Digital Signage

Animal Health shop is een online dierenapotheek waar je diergeneesmiddelen, voedingssupplementen en verzorgingsproducten voor je honden, katten, paarden, kleindieren, vogels en boerderijdieren voordelig online kunt bestellen. Animal Health shop is opgericht in 2019 en startte met een groot assortiment.

Sinds kort heeft Animal Healt shop haar eerste fysieke locatie in Breda geopend. Een prachtige locatie waar de inzet van narrowcasting kracht bijzet aan de communicatie naar bezoekers.

DPM Signage heeft deze winkel voorzien van 3 beeldschermen op strategische locaties. Naast het leveren en monteren van de hardware is gebruiksvriendelijke en opschaalbare software geïmplementeerd.

Opvallende Digital Signage

DPM Signage biedt een narrowcasting oplossing welke perfect past binnen retail. De uitgebreide Online Editor maakt het mogelijk content te animeren en bewegende elementen toe te voegen. Dit zorgt voor extra attentiewaarde.

Daarnaast is het systeem uiterst geschikt om later op de te schalen naar meerdere beeldschermen, locaties en beheerders.

Beeldschermcommunicatie in de retail kan bijdragen aan:

Het stimuleren van cross- en upselling
Het stimuleren van impulsaankopen
Bezoekers informeren met relevante mededelingen
Content op het juiste moment en de juiste locatie presenteren

Kortom, narrowcasting in de retail draagt aan diverse onderdelen bij. Niet alleen zijn alle bezoekers op de hoogte van actualiteiten, maar kan ook het bijdragen aan verhogen van sales, betrokkenheid en beleving.

Meer weten over narrowcasting? Wij adviseren je graag.

Narrowcasting scherm in een dieren-retail winkel
Digital Pixel Marketing - Mascotte

Wat doen wij nog meer?
Digital Pixel Marketing is dé specialist op het gebied van narrowcasting. Zo leveren wij voor onze klanten

Narrowcasting software
Narrowcasting hardware
Content creatie
Montage en installatie

Naast narrowcasting voorzien wij diverse vergaderruimtes van professionele hardware. Denk bijvoorbeeld aan draadloos presenteren, reserveringssystemen en professionele beeldschermen. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

Digital Pixel Marketing is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge,  enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jouw klaar staan! 

Kennismaking?

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?