Op zoek naar een narrowcasting systeem, maar weet je nog niet precies wat je er allemaal mee kan doen? In deze blog worden er een aantal mogelijkheden weergegeven, zodat je ideeën kan opdoen.

Waarom werken met een narrowcasting systeem?

  • Bepaal zelf wanneer content zichtbaar is met ons plansysteem;
  • Benader je cms vanuit elke pc met internetverbinding;
  • Stuur vanuit één cms 1 tot >100 schermen aan op verschillende locaties;
  • Meest gebruiksvriendelijke online-editor.

Optimaliseer de communicatie op de werkvloer

Je kent het vast wel. Die mailtjes die je naar collega’s stuurt die niet aankomen en/of niet gelezen worden. Maar ook de successen die amper gedeeld worden of dat iedereen op zijn of haar eigen manier communiceert. Narrowcasting kan helpen bij het optimaliseren van de communicatie op de werkvloer. Hierdoor wordt de manier van communiceren eenduidig en is het vele malen effectiever.

Met een narrowcasting systeem deel je snel, eenvoudig en op een effectieve wijze nieuws, mededelingen en succesverhalen over meerdere beeldschermen. Of je vanuit Breda je schermen in Amsterdam wilt aansturen of vanuit Amsterdam in Parijs, onze software biedt de oplossing met een paar drukken op de knop.

Beeldscherm communicatie kent een hoge attentiewaarde

Narrowcasting is het ideale systeem om jouw medewerkers te informeren. 75% geeft namelijk aan dat een beeldscherm opvalt. Heb je (belangrijke) informatie die jij graag met iedereen wilt delen? Dan zal het door middel van een narrowcasting systeem getriggerd worden om te lezen.

Kosten

Narrowcasting heeft niet een vaste prijs en daarom is dat heel lastig om daar eenduidig over te zijn. We hebben geen prijslijst, maar we hebben wel een blog met indicaties betreft de kosten. Bekijk hier (narrowcasting kosten) de indicatieve kosten die narrowcasting met zich mee brengen.

Ben jij opzoek naar een professioneel, betrouwbaar en betaal informatie systeem? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende uitleg.

Comments are closed.