Hoe trek jij de aandacht met jouw stand?

Specialist in beeldschermcommunicatie

Opvallen met jouw stand op de beurs?

Wil jij opvallen met jouw stand op de beurs? Narrowcasting is een uiterst geschikt middel om jezelf te onderscheiden van de concurrent. Het gebruik van een kiosk, beeldschermen en/of videowalls kent namelijk een hoge attentiewaarde. Hierdoor valt het oog van de passant sneller op jouw stand.

Naast meer opvallen is narrowcasting ook erg functioneel op jouw stand. Je wilt natuurlijk zoveel mogelijk laten zien aan voorbijgangers, echter ben je beperkt tot je stand. Een kiosk maakt het mogelijk om interactie te creëren met voorbijgangers, extra assortiment te presenteren en jouw product visueel maken!

De onderstaande modellen zijn ontwikkeld om op beurzen/evenementen operationeel te zijn en beschikken over onze narrowcasting software waarmee eenvoudig een kiosk/touchscreen menu gemaakt kan worden.

32 inch interactieve kiosk

65 inch interactieve kiosk

32 inch interactieve kiosk

75 inch interactieve kiosk

Effectief communiceren met beeldschermen op een beurs

Narrowcasting is een modern communicatie middel wat in steeds meer branches wordt toepast, denk bijvoorbeeld aan: retail, gezondheidszorg, onderwijs en kantoren. Narrowcasting is opvallend, actueel en informatief.

Één of meerdere beeldschermen op jouw stand kan de informatievoorziening optimaliseren, attentiewaarde creëren en interactie bieden met bezoekers. Het voordeel van ons systeem is dat jij eenvoudig vanuit kantoor de hele presentie en/of kiosk menu eenvoudig kunt samenstellen. Onze software  is gebruiksvriendelijk en is voorzien van alle functionaliteiten, denk bijvoorbeeld aan:

Vanaf elke PC jouw presentatie bijwerken
Koppel socials aan jouw beeldschermen
Presenteer jouw website
En nog veel meer!
Digital Pixel Marketing - Narrowcasting leverancier - mascotte

Contact

Wil jij meer weten over het gebruik van narrowcasting op een beurs of evenement? Wij adviseren je graag!