Kan ik mijn bezoekers en gasten vermaken tijdens het wachten door middel van Narrowcasting? Jazeker, het is juist dé oplossing van dit moment!

Kan ik mijn bezoekers en gasten vermaken tijdens het wachten door middel van Narrowcasting? Jazeker, het is juist dé oplossing van dit moment!
Een wachtkamer TV oplossing biedt namelijk ontzettend veel mogelijkheden om bezoekers en gasten te vermaken tijdens het wachten. Door Narrowcasting in te zetten, verzacht je gevoelsmatig de wachttijd. Zo reduceer je dus het aantal irritaties met betrekking tot wachttijden.

De meeste wachtkamers hebben tegenwoordig nog steeds tijdschriften op een tafel liggen. Vroeger werd hier wel veel gebruik van gemaakt, maar tegenwoordig zit iedereen op zijn of haar smartphone tot zij aan de beurt zijn. Door Narrowcasting invulling te laten geven door de wachttijd te verzachten, kun je jouw bezoekers en gasten van relevante informatie en amusement voorzien.

Hoe kun jij de wachttijd verzachten voor jouw gasten/klanten?
De wachttijd voor jouw bezoekers en gasten verzachten, kan op veel verschillende manieren. Hieronder een aantal voorbeelden van wat je allemaal op een beeldscherm kan laten zien:
– Lokaal en regionaal weerbericht;
– Lokaal en regionaal nieuws;
– Video’s;
– Sfeerbeelden;
– Mededelingen;
– Wacht indicatie;
– Informeer over behandelingen;
– Aankomende activiteiten onder de aandacht brengen.

Zoals je hierboven kan zien, zijn er talloze mogelijkheden. Voor een Tandarts is het bijvoorbeeld interessant op een video af te laten spelen over hoe je een gebit het beste kunt reinigen, terwijl het voor een huisartsenpraktijk weer effectief is om in de winter informatie te verstreken over de griep. Ook bij wachtkamer TV speel je in op actualiteiten en biedt Narrowcasting weer de mogelijkheid om al verschillende templates klaar te zetten voor in de toekomst.

Waar kom je wachtkamer TV onder andere tegen?
Talloze mogelijkheden bij talloze verschillende bedrijven. Ook hieronder weer een kleine greep uit de bedrijven voor wie wachtkamer TV interessant is. Natuurlijk kun je wachtkamer TV op veel meer plekken inzetten en deze mogelijkheden bespreken wij ook graag onder genot van een kop koffie.
– Apotheken;
– Autogarages;
– Fysio’s;
– Huisartsenpraktijken;
– Kantoren;
– Tandartspraktijken;
– Ziekenhuizen.

Heb ik Narrowcasting wel nodig?
Door het inzetten van Narrowcasting als wachttijd verzachting, kun je afscheid nemen van de traditionele tijdschriften, posters en andere printmedia. Buiten dat een beeldscherm informatief, actueel en dynamisch is, draagt een beeldscherm ook bij aan een professionele uitstraling. Dat wilt toch iedereen?

Dus kies jij ook voor een gebruiksvriendelijke software en een professionele en betaalbare oplossing om wachttijden te verzachten voor jouw bezoekers en gasten?

Next time: Wat is het belang van professionele content bij een Narrowcasting campagne? Dat leg wij dit in ons volgende blog uitgebreid uit. Tot dan!

Comments are closed.