Intern communiceren met een applicatie en narrowcasting

Specialist in narrowcasting

Een goede interne communicatie bestaat uit meerdere instrumenten

Een goede interne communicatie bestaat uit meer dan 1 kanaal of instrument. Het is net als reclame, alles draait om herhaling. Bij interne communicatie is dit niet anders.

Het is niet lastig om 5 verschillende systemen te kiezen voor interne communicatie die allemaal apart van elkaar communiceren, het is juist de kunst om meerdere systemen te vinden die allemaal met elkaar communiceren! Ben jij op zoek naar een narrowcasting systeem die wél kan communiceren met andere applicaties/systemen? Lees dan vooral verder.

Ons narrowcasting platform is namelijk te koppelen aan de bekende interne applicatie Yammer. Yammer is een app van Microsoft en biedt de mogelijkheid om in teams, als bedrijf en onderling te communiceren via ieder device. De voordelen van de combinatie DPM software en Yammer zien er als volgt uit:

Koppel Office365 aan Yammer
Door onze koppeling zijn interne berichten te zien op: smartphone, tablet, pc en narrowcasting
Zowel Yammer als onze software is gebruiksvriendelijk
Het logo van DPM Signage in het geel

De inzet van narrowcasting software

Narrowcasting is een uiterst geschikt product om de interne communicatie binnen jouw bedrijf/organisatie te optimaliseren. Narrowcasting is namelijk een effectieve en doelgerichte manier van communiceren met medewerkers. Zo biedt onze narrowcasting software de mogelijkheid om beeldschermen apart van elkaar te benaderen, waardoor er per beeldscherm relevante content/informatie vertoond zal worden. Kan onze software content inplannen, denk bijvoorbeeld aan een mededeling die maar voor een bepaalde tijd van kracht is, of content herhalend terug laten komen op de beeldschermen, zoals iedere maandag en woensdagochtend van 08:00 tot 10:00. Door deze slimme tools van het systeem is te zetten blijft de content altijd relevant, het is namelijk afgestemd op de locatie van het beeldschermen en het tijdstip. Een relevant beeldscherm resulteert weer in een hogere attentiewaarde!

Comments are closed.