Hoe ga jij om met wachtende bezoekers?

Hoe ga jij eigenlijk om met wachtende bezoekers in jouw onderneming?

Wachten bij de tandarts, bij de dokter, het repareren van je telefoon of voor een andere afspraak kan soms erg vervelend én saai zijn. Je ervaart het zelf vaak genoeg! Maar wat doe jij  binnen jouw organisatie eigenlijk voor wachtende bezoekers? Wij hebben dé oplossing voor jou!

Wist je dat je met narrowcasting op een eenvoudige, effectieve en leuke manier gevoelsmatig de wachttijden kan reduceren voor klanten en/of bezoekers? Beeldschermen kennen namelijk een hoge attentiewaarde waardoor de kans erg groot is dat wachtende klanten en/of bezoekers er naar zullen gaan kijken. Naast het feit dat je bezoekers hiermee kunt entertainen, kun je ook erg effectief communiceren! Denk bijvoorbeeld aan instructies, openingstijden, diensten en producten onder de aandacht brengen. Juist door de combinatie van bijvoorbeeld live nieuws, weerbericht en informatieve content is het voor de bezoeker interessant om jouw beeldschermen in de gaten te houden tijdens het wachten.

Naast alleen het zenden van informatie naar wachtende klanten en/of bezoekers, is het ook mogelijk om interactie te creëren met ze.  Zo biedt de narrowcasting oplossing van Digital Pixel Marketing de mogelijkheid om vragen te stellen aan bezoekers die ze middels een QR-code op het beeldscherm live kunnen beantwoorden! Of wat dacht je van een interactief touchscreen in jouw wachtruimte?

Digital Pixel Marketing biedt gebruiksvriendelijke narrowcasting software aan waarbij het enorm makkelijk is om content bij te werken en toe te voegen op één of meerdere beeldschermen. Om een impressie van onze gebruiksvriendelijke software te krijgen, kun je hier onze instructievideo’s bekijken. Wil je het testen? Vraag dan een gratis demo bij ons aan!

Wil jij nou advies over (interactieve) narrowcasting in jouw onderneming? Neem dan eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

 

 

Comments are closed.