Is narrowcasting gebruiksvriendelijk?

Is narrowcasting moeilijk om mee te werken?

Als narrowcasting onbekend is bij jou, dan zul je misschien denken dat het wellicht niet gebruiksvriendelijk is om mee te werken. Alles wat nieuw is, heeft natuurlijk wat tijd nodig om ‘eigen gemaakt’ te worden. Dat zal met dit dus niet anders zijn.

Echter is het makkelijker dan je wellicht denkt. Wij hebben namelijk een zeer gebruiksvriendelijke software met talloze mogelijkheden. Omdat ons Content Management Systeem visueel is ingesteld, krijg je snel door hoe het werkt én hoe jij gemakkelijk en snel een professionele presentatie in elkaar kan zetten.

Hoe gebruiksvriendelijk is de aansturing?

Onze software is web based. Dit betekent dat je 24/7 en vanuit elke locatie je narrowcasting beeldschermen kunt bijwerken. Je hoeft dus geen software te installeren op jouw computer, maar je kan direct van het programma gebruik maken.

Of je nu thuis of op het werk bent, je werkt altijd eenvoudig en snel je narrowcasting schermen bij! Sterker nog.. In onze online omgeving kun je van 1 tot 100-plus narrowcasting schermen aansturen. Dit is mogelijk op alle locaties over de hele wereld, en allemaal vanuit jouw laptop!

Dus nee.. narrowcasting is niet lastig, maar juist gebruiksvriendelijk. Een goede introductie is daarom van belang! Ook daar helpen wij graag bij. Zo kan iedereen makkelijk en snel met onze narrowcasting software werken.

Maken van content

Content is dus met de gebruiksvriendelijke software makkelijk aan te passen, maar ook te maken. Hierover zullen we in een volgende blog wat meer vertellen…

Comments are closed.