Nieuwe functies in onze narrowcasting software!

Heb jij de nieuwe updates al gezien in onze online editor? Onlangs hebben we diverse nieuwe functies toegevoegd in onze software, namelijk:

Koppeling Unsplash

Onlangs hebben we een koppeling toegevoegd met Unsplash in onze narrowcasting software. Hiermee zijn 50.000 auteursrechtvrije afbeeldingen beschikbaar die je kunt gebruiken om narrowcasting content te maken. Door eenvoudig de web-image widget te slepen en te plaatsen kun je full HD tot 4K afbeeldingen doorzoeken en gebruiken.

Video How to – Koppeling Unsplash

MRSS (Media RSS)

Onze software kent al langer de mogelijkheid om RSS-feeds te gebruiken in templates. Vanaf nu is ook mogelijk om MRSS feeds te gebruiken. Dit zijn in principe dezelfde feeds zoals je bent gewend maar dan met afbeeldingen. Dit betekent dat je vanaf nu je favoriete nieuwsaanbieder op je beeldschermen kunt publiceren met afbeeldingen.

Video How to – Gebruik MRSS

Mappen structuur in de media bibliotheek

We hebben vaker de vraag gekregen of het mogelijk is mappen aan te maken in de media bibliotheek, want dat is natuurlijk erg handig. Denk aan:

  • Aparte map voor alle video’s
  • Aparte map voor icoontjes of andere vectoren
  • Aparte map voor alle huisstijl gerelateerde elementen

Vanaf vandaag is het mogelijk om in jouw mediabibliotheek mappen aan te maken.

Video How to – Gebruik mappen in mediabibliotheek

Maak jij nog geen gebruik van onze narrowcasting software?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van onze narrowcasting software? Klik dan hier voor meer informatie over onze oplossing. Wil jij 14 dagen gratis onze software testen? Dat kan! Klik hier voor een gratis demo.

Comments are closed.