Vacature Full Stack Symfony Developer

Vacature allround software ontwikkelaar

Ben jij onze nieuwe Full Stack Symfony Developer die samen met ons werkt aan de meest gebruiksvriendelijke narrowcasting software? 

DPM Signage is op zoek naar uitbreiding van het development team. Als ambitieuze ontwikkelaar van narrowcasting software zijn wij op zoek naar een nieuwe collega met minimaal 3 jaar ervaring als Developer.

DPM Signage is een jonge organisatie met de ambitie om een wereldwijde speler te worden in het aanbieden van Narrowcasting Software (SaaS-oplossing).

Met onze SaaS-oplossing bieden wij bedrijven de mogelijkheid om cloud based beeldschermen te voorzien van professionele content. Denk hierbij aan oplossingen zoals etalage beeldschermen voor in de retail, wachtkamerTV voor de gezondheidszorg en interne communicatie voor organisaties. Met een divers palet aan klanten wordt onze oplossing ingezet in de breedste zin van het woord. Dit betreffen MKB-bedrijven, multinationals en overheidsinstellingen.

Momenteel bevindt ons bedrijf zich in een fase waarbij we verder opschalen en op zoek zijn naar een collega die het ontwikkelteam verder kan professionaliseren. 

Je takenpakket is breed en variërend. Ook zal je bij veel verschillende opdrachten mee discussiëren over zowel het technisch, het visuele ontwerp en het plan van aanpak. Er is voldoende ruimte om te experimenteren met nieuwe technieken en dit in de praktijk toe te passen. Per project zal de mate van zelfstandigheid verschillen in volledig zelfstandig of in samenwerking met andere teamgenoten.

Zaken waar je verantwoordelijk voor zal zijn:

Je waarborgt de kwaliteit van je werk.
Je ontwikkelt nieuwe features.
Je werkt aan digitale oplossingen.
Je monitort en faciliteert het verbeterproces binnen je team.
Je adviseert en coacht collega’s vanuit je expertise en ervaring.
Je adviseert en coacht collega’s vanuit je expertise en ervaring.
Je maakt zelf tijdsinschattingen en beheert je eigen planning.

Wij zoeken een collega met ervaring op de onderstaande onderdelen:

Databases.
Php.
Symfony.
Performance.
Security.
Docker.
CI/CD workflows.
Redis queueing
Webpack.
React.
Twig.
Electron.
App Development.
Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat wij jou bieden als je bij ons komt werken:

Een prettige informele sfeer, waar een goede discussie voeren met elkaar mogelijk is.
Compleet pakket aan arbeidsvoorwaarden met onder andere: jaarlijks 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, pensioenregeling en leuke personeelsuitjes.
Een laptop van de zaak.
Ontwikkeling wordt gestimuleerd met een ontwikkelplan! 
Een jonge én ambitieuze organisatie.
Aan het einde van de week hebben we nog een borrel mét elkaar het weekend in te luiden.

Kennismaking

Is dit precies wat je zoekt en zou je graag een kennis willen maken met ons? Stuur dan jouw cv en motivatiebrief naar info@digitalpixelmarketing.nl t.n.v. Hendrik Geerts, Directeur.

Comments are closed.