In deze blog gaan we wat meer vertellen over een narrowcasting player. Dus het apparaat waar narrowcasting op draait. Want het is ‘helaas’ niet zo dat je er met enkel een beeldscherm al bent.

Wat is narrowcasting?

Narrowcasting wordt ook wel beeldschermcommunicatie genoemd. Het is het tegenovergestelde van broadcasting. Zo is broadcasting niet plaatsgebonden en worden er veel irrelevante doelgroepen bereikt. Dit is juist de kracht van narrowcasting! Narrowcasting zorgt ervoor dat jouw doelgroep wordt bereikt met gecontroleerde content. Dit gebeurt door middel van beeldschermen die 24/7 verbonden zijn met het internet. Hierdoor kan er makkelijk op ieder moment van de dag ingespeeld worden.

Waar bestaat narrowcasting allemaal uit?

Als je gebruik wilt maken van narrowcasting, moet je aan een aantal dingen denken. Bijvoorbeeld naar de beoogde oplossing, wat is je doel en in wat voor omgeving wil je het inzetten?

Zo heb je een of meerdere beeldschermen nodig (afhankelijk van jouw eigen wensen). Ook heb je een mediaspeler nodig, zodat de content op het beeldscherm getoond kan worden. Daarnaast licenties voor het gebruik van de narrowcasting software.

De hard- en software moet ook geïnstalleerd en gemonteerd worden.

Zoals je hierboven leest, moet je aan verschillende dingen denken. Hieronder gaan we wat dieper in op de player die je nodig hebt.

De player(mediaspeler)

De narrowcasting player wordt ook wel mediaspeler genoemd. Deze heb je nodig zodat de content op de beeldschermen te zien zijn. Wij gebruiken zelf vaak Philips beeldschermen met een ingebouwde mediaspeler. De mediaspeler zit dan al in de beeldschermen ingebouwd, waardoor je geen apart mediaspeler meer hoeft aan te schaffen.

Wij bieden dus twee verschillende varianten aan:
– narrowcasting player ingebouwd in het beeldscherm;
– losse narrowcasting player.

Benieuwd naar een indicatie van de kosten van narrowcasting? Bekijk dan ook eens onze kosten pagina.

De software

Onze software staat bekend om haar gebruiksvriendelijke interface en geavanceerde mogelijkheden. Omdat ons Content Management Systeem visueel is ingesteld, heb je al snel door hoe het werkt én hoe jij gemakkelijk en snel een professionele presentatie in elkaar kan zetten.

Lijkt dit je wat?

Is dit precies waar je naar op zoek bent en/of heb je nog vragen voor ons? Neem dan eens contact met ons op. Wij kijken graag samen met jou naar jouw wensen.

Comments are closed.