Digitale aanwezigheidslijst

Digitale aanwezigheidslijst

Inzichtelijk hebben wie er aanwezig of afwezig is? Een digitale aanwezigheidslijst kan hierbij helpen. De aanwezigheidslijst is eenvoudig aan te sturen via een portaal waarop medewerkers met één klik op de knop af- en aanwezig gemeld kunnen worden.

Onze digitale aanwezigheidslijst kan gecombineerd worden met onze narrowcasting software of apart afgenomen worden. Door onze ruime kennis in digital signage bieden wij een oplossing met de juiste software tools in combinatie met de juiste hardware. Daarnaast blijven wij onze digitale aanwezigheidslijst door ontwikkelen met nieuwe functies, stijlen en bieden we de mogelijkheid de digitale aanwezigheidslijst in jouw eigen huisstijl op te leveren. Onze digitale aanwezigheidslijst is ontwikkeld voor:

Kantoren
Productiebedrijven
Onderwijsinstellingen
Overheidsinstellingen
Aanwezigheidsbord

Bekijk onze digital signage projecten

Aanwezig (groen)

Iemand is aanwezig in het pand

Tijdelijk afwezig (oranje)

Iemand is tijdelijke afwezig maar komt terug naar kantoor. Denk aan pauzes of andere activiteiten kort buiten de deur.

Afwezig

Iemand is afwezig. Deze persoon is vandaag niet op kantoor of is naar huis.
Voorbeeld van content op een touchscreen narrowcasting scherm

Aan- of afwezig melden met een touchscreen

Naast het aanwezigheidsportaal is het ook mogelijk om personeel zelf te laten aan- of afmelden middels een touchscreen. Dit touchscreen kan bij de entree gepositioneerd worden waarop medewerkers bij binnenkomst of wanneer zij het pand verlaten zichzelf op aan- of afwezig zetten. Met de inzet van professionele Philips touchscreens ben je gegarandeerd van een betrouwbare oplossing.

Veel thuiswerkers?

Veel thuiswerkers? Onze aanwezigheidstool is ook benaderbaar via een smartphone. Hiermee kunnen medewerkers die thuiswerken de aanwezigheid inzien van andere collega’s en hun eigen aanwezigheidsstatus aanpassen.

Managementtool

Onze aanwezigheidstool bestaat uit een simpele managementtool waarop medewerkers en gasten toegevoegd kunnen worden. Daarnaast kan in de ‘achterkant‘ de aanwezigheid van personeel worden ingezien en exporteert worden.

Contact
Voorbeeld van aanwezigheids template op een telefoon
Aanwezigheid template dokterspraktijk

Maatwerk mogelijkheden

Standaard hebben wij binnen de digitale aanwezigheidslijst een aantal categorieën klaargezet. Dit zijn de meest voorkomende categorieën zoals de bedrijfsnaam en bezoekers. Naast de standaard template, kunnen we ook maatwerk leveren zoals het ontwerp aanpassen conform de huisstijl en functies toevoegen en/of weglaten.

Onze digitale aanwezigheidslijst zelf testen?

DPM Signage is gespecialiseerd én totaalleverancier in narrowcasting. Wij adviseren en realiseren voor onze eindgebruikers in hardware, software, content, montage en installatie.

Wij installeren voor onze eindgebruikers eenvoudig tot complexe oplossingen die bijdragen aan efficiënte, informatievoorziening en digitalisering van een organisatie. Alle oplossingen die wij neerzetten worden weggezet in de huisstijl van onze eindgebruiker waardoor er op een herkenbare wijze gecommuniceerd kan worden met personeel en bezoekers. Het gebruik van onze software zorgt ervoor dat medewerkers op een prettige wijze de beeldschermen kunnen voorzien van content en publiceren. Wil je meer weten over ons of wat wij voor jullie organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Mogelijkheden op een rijtje:

Informatie systeem
Volgnummer systeem
Touchscreen/kiosken
Koppelingen mogelijk met andere systemen (calamiteiten)
Maatwerk mogelijk
Templates in eigen huisstijl
Gebruiksvriendelijke WYSIWYG software
Gebruik van onze standaard templates
Platform benaderbaar op eigen URL en voorzien van logo’s*

*Minimale afname vereist

Contact