aanwezigheidsbord met foto

Digitaal aanwezigheidsbord met foto

Inzichtelijk hebben wie er aanwezig of afwezig is? Een digitaal aanwezigheidsbord met foto kan hierbij helpen. Het aanwezigheidsbord is eenvoudig aan te sturen via een portaal. Hierop kunnen medewerkers zich met één klik op de knop af- en aanwezig melden.

Ons digitaal aanwezigheidsbord met foto kan gecombineerd worden met onze narrowcasting software of apart afgenomen worden. Door onze ruime kennis in narrowcasting bieden wij een oplossing met de juiste software tools in combinatie met de juiste hardware. Daarnaast blijven wij ons digitaal aanwezigheidsbord inclusief foto door ontwikkelen met nieuwe functies en stijlen. We bieden ook de mogelijkheid het digitaal aanwezigheidsbord in jouw eigen huisstijl op te leveren. Ons digitaal aanwezigheidsbord is ontwikkeld voor:

Kantoren
Productiebedrijven
Onderwijsinstellingen
Overheidsinstellingen
Aanwezigheidsbord

Bekijk onze digital signage projecten

Aanwezig (groen)

Iemand is aanwezig in het pand

Tijdelijk afwezig (oranje)

Iemand is tijdelijke afwezig maar komt terug naar kantoor. Denk aan pauzes of andere activiteiten kort buiten de deur.

Afwezig

Iemand is afwezig. Deze persoon is vandaag niet op kantoor of is naar huis.
Voorbeeld van content op een touchscreen narrowcasting scherm

Aan- of afwezig melden met een touchscreen

Naast het aanwezigheidsportaal is het ook mogelijk om personeel zelf te laten aan- of afmelden middels een touchscreen. Dit touchscreen kan bij de entree gepositioneerd worden waarop medewerkers bij binnenkomst of wanneer zij het pand verlaten zichzelf op aan- of afwezig zetten. Medewerkers automatisch importeren via een bestaand systeem zoals O365 en Azure? Wij koppelen het juiste systeem aan ons aanwezigheidsbord inclusief foto.

Maatwerk mogelijkheden voor jouw aanwezigheidsbord

Standaard hebben wij binnen het digitaal aanwezigheidsbord inclusief foto een aantal categorieën klaargezet. Dit zijn de meest voorkomende categorieën zoals de bedrijfsnaam en bezoekers. Naast de standaard template, kunnen we ook maatwerk leveren. Denk dan aan het ontwerp aanpassen conform de huisstijl en functies toevoegen en/of weglaten.

Aanwezigheid template dokterspraktijk

DPM Signage is gespecialiseerd én totaalleverancier in narrowcasting. Wij adviseren en realiseren voor onze eindgebruikers in hardware, software, content, montage en installatie.

Wij installeren voor onze eindgebruikers eenvoudige tot complexe oplossingen. Deze oplossingen dragen bij aan efficiënte, informatievoorziening en digitalisering van een organisatie. Alle oplossingen die wij neerzetten worden weggezet in de huisstijl van onze eindgebruiker. Hierdoor kan je op een herkenbare wijze communiceren met personeel en bezoekers. Het gebruik van onze software zorgt ervoor dat medewerkers op een prettige wijze de beeldschermen kunnen voorzien van content. Wil je meer weten over ons of wat wij voor jullie organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Mogelijkheden op een rijtje:

Informatie systeem
Volgnummer systeem
Touchscreen/kiosken
Koppelingen mogelijk met andere systemen (calamiteiten)
Maatwerk mogelijk
Templates in eigen huisstijl
Gebruiksvriendelijke WYSIWYG software
Gebruik van onze standaard templates
Platform benaderbaar op eigen URL en voorzien van logo’s*

*Minimale afname vereist

Contact