Verjaardagen toevoegen

Verjaardagen op jouw beeldschermen

Wil jij verjaardagen van jouw college’s delen? Deze nieuwe template biedt uitkomst! Upload eenvoudig een Excel bestand met alle datums en onze template zorgt ervoor dat iedereen wordt gefeliciteerd! Hoe dit werkt? Lees dan verder.

Om deze template te activeren dien je allereerst een e-mail te versturen naar info@digitalpixelmarketing.nl.  Wij zullen er vervolgens voor zorgen dat jij een URL ontvangt waarop je de verjaardagen kunt uploaden naar jouw beeldschermen.

Surf naar: https://www.narrowcastingtemplates.nl/verjaardagen/jouwbedrijf/upload.php. Dit zal er volgt uitzien –>

Klik vervolgens op: Download voorbeeldbestand

Open het Excel (CSV) bestand, dit ziet er volgt uit:

Zoals je ziet is de bestand opgebouwd uit een voor- en achternaam en een geboortedatum gescheiden door middel van een komma. Je kunt de voorbeeld content verwijderen en hier de namen van jouw collega’s in toevoegen met daarachter (gescheiden door een komma) de geboortedatums aanvullen. Bijvoorbeeld: Hendrik Geerts, 25-04-1995

Wanneer je iedereen hebt toegevoegd sla je het bestand op als CSV bestand. Ga vervolgens terug naar de upload pagina en selecteer het zojuist opgeslagen CSV bestand. Klik vervolgens op upload.

Benieuwd hoe jouw template met verjaardagen eruit ziet? Surf dan naar de volgende URL: https://www.narrowcastingtemplates.nl/verjaardagen/jouwbedrijf/verjaardagen.php

Log vervolgens in op jouw account en maak een nieuwe creatie aan (https://tv.digitalpixelmarketing.nl/#)

Sleep de web widget in de editor en zet deze op fullscreen

Plak vervolgens de URL en kopieer deze in de web widget

Geef de creatie een naam en sla deze vervolgens op

Om de creatie met verjaardagen vervolgens op jouw beeldscherm(en) te krijgen wijs je deze toe aan een speellijst. Klik op update en klaar ben je!
Voorbeeld template verjaardagen