Partners

Hardware partner

VEBO Digital Signage Solutions bestaat uit een jong en gedreven team, dat zich focust op de digitale wereld. Ontdek wat VEBO Digital Signage Solutions voor u kunnen betekenen! VEBO Digital Signage Solutions helpt u om uw klanten te inspireren, te prikkelen en een unieke sfeer te creëren door middel van innovatieve digitale producten. Doordat u gebruik maakt van de digitale producten van VEBO Digital Signage Solutions valt u nog beter op en presenteert u uw verhaal nog aantrekkelijker! Met een breed scala aan digitale producten biedt VEBO Digital Signage Solutions voor elke digitale vraag een state-of-the-art oplossing. Ontdek de oplossingen van VEBO Digital Signage Solutions en maak van lopers, kopers!  Benieuwd naar de hardware van VEBO Digital Signage Solutions? Klik hier.

Logo Enjoj Business

Enjoj Business

Enjoj Business levert unieke en digitale leestafels en plug and play systemen die van wachten een belevenis maken.

Om elke bezoeker van uw organisatie dit te laten ervaren heeft Enjoj speciale software ontwikkeld.

De Enjoj software bied talloze op entertainment gerichte applicaties van het spelen van een educatieve game tot het lezen van lectuur.

Tevens zijn er mogelijkheden om de Enjoj software te integreren in bestaande hardware.

Enjoj kent 4 categorieën

Eigens omgeving: organisaties hebben de mogelijkheid om een eigen omgeving te realiseren.
Lezen: bestaat uit kranten,tijdschriften en boeken
Kijken: bestaat uit meer dan 10.000 uur video content voor alle leeftijden.
Spelen: bestaat uit educatieve games en/ of spellen over een onderwerp of organisatie.
Meer informatie

Content partner

Digital Signage Templates is een platform vol met professionele narrowcasting templates. Hier worden diverse templates aanboden zoals weersvoorspellingen, nieuws templates en kant-en-klare animaties. Wij zetten dit platform in om ons aanbod aan content te vergroten en narrowcasting presentaties van onze eindgebruikers te professionaliseren.